Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Ricci / foto: BlackBook

Christina Ricci nafotila žhavé snímky

Osmadvacetiletá herečka Christina Ricci o sobě tvrdí, že je nesmírně plachá. Na nejnovějších snímcích pro magazín BlackBook to tak ale nevypadá. Christina se na fotografiích ukázala s pořádnou porcí sex-appealu.

Teď se tahle filmová princezna s výraznýma a krásnýma očima objeví ve filmu Speed Racer, což je akční podívaná s rozpočtem sto miliónů dolarů. Očekává se, že půjde o velký hit, zvláště když jsou pod ním podepsaní i tvůrci Matrixu, tedy partička bratrů Wachowských.

magazin.cz

 

Právě při natáčení Speed Racera se Christina znovu zamilovala. Potkala při něm australského herce Christophera „Kicka“ Gurryho a od té doby je pár téměř nerozlučný.

magazin.cz

 

Poprvé před kamerou v jedenácti

magazin.cz
„Ten film je zase zvláštní, podivuhodný, divoký. A mně pomohl najít lásku,“ řekla Christina v rozhovoru pro magazín BlackBook s tím, že nic podobně bláznivého dříve neviděla. Mluvila samozřejmě o filmu…

 

Christina se prvně dostala do záře reflektorů díky filmu Addams Family z roku 1991. Jako jedenáctiletá v něm hrála Wednesday Addams. Později se objevovala jak ve známých hitech, tak i v nezávislých snímcích.

 

Známe ji také ze seriálů, v Česku se objevila například jako právnička Debbie v Ally McBealové a v posledním dílu seriálu si vzala jednoho z hlavních hrdinů všech sérií Richarda Fishe. Jako host se objevila i v seriálu Chirurgové.

 

magazin.cz
Že má Ricci smysl pro humor, o tom přesvědčila zámořské diváky před lety při talk show Saturday Night Live, kde si vystřelila z Britney Spears a dvojčat Olsenových.


Jejími oblíbenými filmy jsou třeba Pulp Fiction nebo Pán prstenů, řídí Porsche Boxster a poslouchá Red Hot Chili Peppers, Toma Pettyho, R.E.M. či The Ramones.

 

A na závěr ještě pro milovníky tetování – Christina k nim také patří. Její tělo zdobí hned několik obrazců. Na pravém rameni má třeba lva, na pravém ňadru zase vrabce. Mořskou pannu nosí na levém kotníku, dále má ještě tři drobná tetování.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 438