Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ray Ban / foto: vlastní / answear.cz

Elegance bez námahy: sluneční brýle Ray Ban – váš nezbytný doplněk pro každou příležitost

Jaro je v plném proudu a vy ještě nemáte koupené kvalitní sluneční brýle? Nevadí. Právě pro vás jsme si připravili užitečné tipy a rady na to, jak brýle vybírat.

Také si povíme, proč na trhu vyniká značka Ray Ban a s čím trendy kousky od tohoto výrobce sladit, aby byl náš jarní a letní outfit dokonalý. Inspirace právě přichází!

Proč letos volit brýle od značky Ray Ban a podle jakých kritérií je volit?

Módní značka Ray Ban je zárukou kvality. Na trh uvádí stylové sluneční brýle nejrůznějších geometrických tvarů. Původně byly brýle od americké značky Ray Ban navrženy pro letce. Později se však objevily tyto modely v několika Hollywoodských filmech a získaly na popularitě. Značka Ray Ban má za sebou bohatou historii. Vznikla už v roce 1937. Módní trendy tedy nejen kopíruje, ale sama je i určuje. Ženy i muži mají na výběr z celé řady trendy obrub. Brýle Ray Ban se vyznačují vysokou kvalitou zpracování. Jsou nejen velmi odolné a pevné, ale také se pyšní nadčasovým designem. V kolekcích najdeme brýle v různých barvách. Dámy a pánové by měli Ray Ban sluneční brýle vybírat podle stupně ochrany proti slunečním paprskům, ale také podle tvaru svého obličeje nebo podle barvy obrub. Na oblíbené kousky se podívejte např. i tady: https://answear.cz/m/ray-ban. Zde si přijde na své i ten nejnáročnější zákazník.

Sluneční brýle Ray-Ban

Jak zakomponovat sluneční brýle Ray Ban do letošních módních outfitů?

Sluneční brýle Ray Ban mohou ženy i muži sladit s nejrůznějšími trendy oděvy i se stylovými botami a doplňky. Letos budou dobrou volbou k slunečním brýlím Ray Ban např. pánské a dámské košile. V kurzu budou např. modely v kostkovaném provedení. Ty mají retro nádech. K slunečním Ray Ban brýlím se hodí na jaře i bavlněná trička s potiskem. Najít je můžete i u oblíbeného výrobce United Colors of Benetton. Dámská a pánská móda United Colors of Benetton si se slunečními brýlemi Ray Ban náramně rozumí. Jistě si tak v jarní kolekci vyberete ten pravý kousek podle svého gusta i vy! K brýlím Ray Ban budou slušet ženám i šaty s rafinovanými průstřihy. Výborným řešením budou na jaře k Ray Ban brýlím i trapézové a plisované sukně s vyšším pasem. Vysoký pas na oblečení vás opticky prodlouží a zúží. Ray Ban brýle vyniknou také v sportovně laděných outfitech, do kterých můžete zařadit kratší crop topy a legíny nebo cargo kalhoty s praktickými kapsami.

Jaké barvy brýlí Ray Ban budou letos na jaře trendy?

Teď si posvítíme na trendy barvy pro jarní sezónu. Letos uděláte nejlépe, zařadíte-li do vašich outfitů pánské nebo dámské sluneční brýle Ray Ban v přírodních či v pastelových barevných odstínech. Modré, zelené i hnědé sluneční brýle Ray Ban pro ženy a pro muže tak budou na jaře 2024 skvělou volbou. Vynechat však nemusíte ani černou nebo bílou klasiku. Tady se jedná o barvy univerzální, které z módy nevychází. Jaro pak přeje také tzv. zrcadlovým brýlím. Tyto kousky jsou velmi výrazné a doporučujeme je už sladit pouze s oděvy v decentních barvách. Chcete-li být středem pozornosti, můžete letos na jaře nosit i červené dámské brýle. S těmi se v davu jen tak neztratíte.

 

Zdroj foto: vlastní / answear.cz

K tomuto článku není otevřena diskuze