Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emma Heming / foto: Daily Mail

Milenka Bruce Willise odhalila tělo

Vnadná modelka Emma Heming nadobro okouzlila herce Bruce Willise. Podívejte se čím!

magazin.cz
Bruce Willis ani ve svých třiapadesáti neztrácí krok s kolegy, kteří jsou i o desítky let mladší. Dokázal, že uběhá hlavní roli ve Smrtonostné pasti 4, aniž by se zadýchal víc, než mu předepisuje scénář. A ani v osobním životě nezaostává za svou bývalou manželkou Demi Moore, která si vybrala za partnera o patnáct let mladšího Ashtona Kutchera. Bruce si nedávno nabrnkl modelku Emmu Heming.

Že svůj nový vztah myslí opravdu vážně dokázal, když ji představil svým dětem - čtrnáctileté Tallulah Belle, šestnáctiletému Scoutovi, Rumer, která oslavila devatenáctiny a dokonce i bývalé manželce, se kterou jsou stále dobrými přáteli. Po jejím boku nechyběl ani zajíček Ashton.

K rodinnému setkání došlo na newyorské premiéře filmu Flawless, kde hlavní roli hraje Demi. Z fotek je vidět, že Emma do rodiny zapadla, jako by k nim patřila odjakživa.

Ani děti nemají problém s tím, že by jim devětadvacetiletá kráska mohla být spíš starší sestrou než novou matkou.

Je to kopie Demi?

magazin.cz
Kdo je vlastně Emma? Pochází z Velké Británie, vyrůstala v Londýně, nyní žije ve slunné Kalifornii. Právě tam se před šesti měsíci setkala s Brucem, kterého okamžitě okouzlila.

Pracuje převážně jako modelka a jejím zatím posledním pracovní úspěchem je, že se stala tváří značky La Senza. Tou byla a je i česká topmodelka Petra Němcová.

Zlí jazykové tvrdí, že Brucovi se zalíbila hlavně proto, že je velice podobná Demi Moore. A opravdu - s perfektním tělem, dlouhými hnědými vlasy a výraznými rysy jako by byla její mladší kopií.


Tak tohle je určeno je očím akční hvězdy Bruce Willise:

magazin.cz


magazin.cz


magazin.cz

Jak se vám líbí?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 324