Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David Beckham / foto: Emporio Armani

Beckham má dva rozkroky?

Někdy vypadá jeho nádobíčko přinejlepším průměrně, jindy působí mohutně.

Přestože už David Beckham nehraje ten nejlepší fotbal a kope v průměrné americké lize, pohled na něj stále posílá ženy do kolen. Je to zkrátka ideál mužnosti a ještě nějakou dobu zřejmě bude.

Obří plakát
Nyní se ale začíná vkrádat otázka, zda rozruch kolem Beckhama není jen pěkná habaďůra. Podezření do celé věci vnesl obří plakát věnovaný vypracované postavě Davida, který se objevil na jednom z domů v San Franciscu a jehož vylepení sledovaly tisíce nadšených fanynek.

magazin.cz

David v nadživotní velikosti propaguje značku Emporio Armani, to ale na plakátu v nadživotní velikosti není to nejdůležitější.

Člověk, zejména je-li ženského pohlaví, nemůže obdivně nevzdychnout při pohledu na Beckhamův plný rozkrok.

Fotka byla pořízena na pláži v kalifornském Malibu. Zdánlivě na ní není nic divného – takhle jsme Beckhama zvyklí vídat posledních deset let.

magazin.cz

Větší než normálně?
Zajímavé je ale porovnání plakátu s fotkou, která vznikla před dvěma lety na Lugarské riviéře v Itálii. Tam Davida vyfotila jedna z jeho fanynek, ovšem s výsledkem zase tak moc spokojená být nemohla.

Jak na profesionálním plakátu, tak na amatérské fotografii má Beckham stejný typ prádla. Přesto však na plakátu jeho rozkrok vypadá mnohem větší než na fotce.

magazin.cz

Nabízí se otázka, nakolik si umělci u Armaniho pohráli se skutečnou podobou Davida Beckhama v počítači.

Taková praxe je poměrně běžná. Například v módních časopisech najdete prakticky pouze retušované fotografie modelek a modelů, kteří vypadají nadpřirozeně krásně.

U Davida ale panovalo přesvědčení, že takový „doping“ nepotřebuje. Ale jak vidno – lépe můžete vypadat vždycky, obzvlášť když jde o tak důležité partie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 360