Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: agata-hanychova.cz

Hanychová chodí nejraději naostro

Kam přijde, tam šokuje. Agáta Hanychová, bývalá vicemiss ČR, modelka, herečka, fotografka, nejstarší dcera Veroniky Žilkové, je stále opředena něčím novým.

Obvykle milencem, módní kreací nebo třeba nastřelenými dlouhými vlasy. Na středečním  večírku Playboye tentokrát zaujala právě koupeným pejskem. Byl černý a tak maličký, že se jí vešel do dlaně.

magazin.cz

"Teď jsem si ho koupila a párty Playboye je jeho první večírek. Ale budu s ním muset odejít, protože ten rámus a kouř cigaret pro něj není. Je z toho vyděšený. Měla už jsme psa, ale ten mi utekl. Tak jsem si hned pořídila jiného. Jmenuje se Vivien, je to pražský mini krysařík. Malinký pejsek, který už neporoste. Budu ho moci nosit v kabelce nebo také v kapse místo kapesníčku. Takže bude pořád se mnou," řekla Agáta.

Kromě pejska si také nedávno pořídila nového milence i nový byt a nastřelené vlasy dlouhé až do pasu. "Vdávat se zatím nebudu. Ani miminko ještě nechci. Jako modelka potřebuji mít pěknou postavu a pak vím od své maminky, co to je - mít děti. Není to nic tak jednoduchého, jak si některé holky přestavují."

Když nahá, tak decentně
Agáta se už také objevila odhalená v časopise Playboy i v některých kalendářích.
"Ale vždycky jsem nahá jen decentně. Teď před sebou nemám žádné fotografování, které by mě obnažovalo, ani o to nestojím. Vždyť i chodím oblečená poměrně decentně a prádlo nosím černé i bílé. I když nejraději vůbec žádné," usmála se Agáta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 435