Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cristiano Ronaldo / foto: Shutterstock

Kdo je největší metrosexuál planety?

Dlouhá léta jasně kraloval anglický fotbalista David Beckham. Teď má ale vyzyvatele a zdá se, že v téhle zuřivé bitvě o největšího metrosexuála na světě podlehne. Podle všeho má Portugalec Cristiano Ronaldo lépe nabité zbraně…

Svou opalovací posedlostí, díky niž se během pár dnů proměnil z chlapíka bílého jako křída v mahagonovou skříňku, a pečlivě vyholenou hrudí bez jediného zapomenutého chloupku pálí portugalský fotbalista po někdejším symbolu metrosexuálů Beckhamovi opravdu ostrými.

magazin.cz

 

Nelze ale očekávat, že třiatřicetiletá hvězda losangelských Galaxy Beckham opustí svou pracně budovanou pozici bez boje. Dlouhých deset let udával tón v módě, jeho účesy se staly pověstnými, péče o tělo po boku „spajsky“ Victorie také.

 

Také jeho nedávná série reklamních snímků pro Armaniho ve spodním prádle, vyleštěných a pořádně uhlazených, určitě není posledním výstřelem v tomto souboji.

magazin.cz

 

Jenže v o deset let mladším Portugalci našel po dlouhé (téměř nekonečné době) Beckham vážně vyrovnaného soupeře. S novou hvězdou fotbalových trávníků jsou si nyní navíc téměř nadosah, neboť Ronaldo léčí zraněný kotník právě v městě andělů Los Angeles.

 

I díky tomu a faktu, že má hromadu volného času (spoluhráči z Manchesteru se místo toho potí v Jižní Africe v přípravě na novou sezónu), se Ronaldo pravidelně objevuje na stránkách světových bulvárních deníků i časopisů a přesvědčuje, že i on se může v oblasti módy směle rovnat s ikonou metrosexuálů.

magazin.cz

 

Neváhá třeba vyjít do ulic v růžových tričkách, metalických těsných kraťáskách, vždy dbá na to, aby měl precizní účes. V těch kraťasech to chvíli vypadalo, že se na scénu znovu vrátil George Michael a jeho Wham! z osmdesátých let. S Beckhamem sdílí i vášeň pro šperky, oba nosí třeba diamantové náušničky.

 

„Mám v sobě ženskou část, to je jasné, ale nemám s tím sebemenší problém. Ostatně, proč taky? V současnosti je to norma, nebo alespoň by měla být,“ poněkud odvážně odtušil před časem Beckham. A aby svá slova potvrdil, oblékal si dívčí kalhotky a užíval lak na nehty své ženy.

 

Zda Ronaldo činí něco podobného při soužití se svými partnerkami, není redakci Magazínu známo. I tak ovšem je zřejmé, že jde o opravdový souboj gigantů. Metrosexuálních gigantů…

magazin.cz

 

Nějaký zásadní zásah na neutuchající pozornost fanynek toto nadměrné opečovávání Ronaldovy tělesné schránky evidentně nemá.

 

Poté, co teď už opravdu velmi, ale velmi hnědý fotbalista pustil k vodě poslední přítelkyni, modelku Nereidu Gallardo, se okolo něj množí davy dívek. A to nejen v hotelu, kde bydlí a užívá si u bazénu, ale i v nočních klubech, které při své rekonvalescenci rozhodně nevynechává, byť do nich chodí o berlích.

 

O jeho stálém úspěchu mezi ženami svědčí i fakt, že už má za bývalku náhradu. Podle některých informací je jí italská modelka Letizia Filippi.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 041