Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Opilý muž znásilnil své auto

Rozpaky, smích a znechucení, takové byly pocity lidí, kteří při procházce potkali muže, kterého alkohol zbavil zábran a posílil jeho sexuální pud natolik, že se vrhl na svou Toyotu SUV přímo na ulici.

Jen si to představte, tichá městská ulice s pár obchůdky a na ní stojí muž a snaží se o sex se svým čtyřkolovým miláčkem. Muž, jehož jméno zůstalo utajeno, byl přistižen s kalhoty u kotníků, jak stojí před Toyotou 4X4 a své mužství se jí snaží nacpat do chladiče.

magazin.cz


Po chvíli svého snažení toho ale zanechal a odcházel. Vypadal poněkud zklamaně, možná proto, že jeho vyvolená nereagovala a neopětovala jeho snažení.

Nicméně kolemjdoucím se to nelíbilo a na muže zavolali policii, která muže zatkla. Ale přičinliví občané udělali ještě něco, muže natočili a video s jeho slabou chvilkou nyní putuje po internetu.

Netradiční partnerství

Podobných netradičních „partnerství“ už jsme zažili více. Před časem se alkoholem posílený britský teenager pokusil znásilnit chodník. Napodobil tak jiného zvrhlíka, kterého dokonce Angličané na osmnáct měsíců poslali za mříže. Užíval si totiž opakovaně s chodníkem ve městě Redditch.

 

To, že je svět plný podivínů, dokazoval i fakt, že si další z poněkud ujetých sexuálních násilníků podmanil bicykl. Za to dostal chlapík podmínku na tři roky a byl zařazen do registru sexuálních delikventů. Jiní zase dováděli s botou či mraženým kuřetem. Stálo je to pokutu a výsměch prakticky celého světa.

 

Zažili jsme už i nachytávku muže, který si na pracovišti užíval s vysavačem. A koneckonců ani sex s autem není žádnou novinkou. Existuje dokonce muž, který se jím chlubí. Edward Smith z amerického Washingtonu prý svou úchylkou trpí už od dětství, za tu dobu měl sex už s více než 1000 vozy. Začal v patnácti a nepřestal dosud, kdy mu je už téměř 60 let.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 638