Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Bert Stern

Poslední erotické fotky Marilyn Monroe

Světoznámý fotograf se soudí o erotické snímky Marilyn Monroeové, které vznikly před její smrtí.

Dnes osmapadesátiletý fotograf Bert Stern byl úplně posledním, který mohl na vlastní oči obdivovat bujné sexy vnady nejslavnější blondýny historie, herečky Marilyn Monroe, než byla o šest týdnů později nalezena mrtvá po předávkování drogami. V roce 1962 s ní nafotil lechtivou sérii erotických fotografií, na nichž nahá Marilyn svůdně pózuje skryta pouze za pruh průsvitné bílé látky, které jsou známé pod názvem Marilyn Monroe – The Last Sitting.
Několik fotek mu však bylo ukradeno.


magazin.cz


magazin.cz

Poslední série snímků zachycující takřka hmatatelný sexappeal slavné ikonické herečky je známá pod názvem Poslední sezení a má takřka astronomickou hodnotu. Stern snímky nabídl v létě 1962 erotickému magazínu Eros a právě v té době zjistil, že jich několik chybí. Ztracené snímky se záhadně objevily až v těchto dnech, kdy je fotoeditoři Michael Weiss a Don Penny nabídli v aukci k prodeji.

magazin.cz
magazin.cz

Stern proti nim okamžitě prodal trestní oznámení pro krádež a nezákonné obohacování. Obvinění však tvrdí, že fotky neukradli, ale našli v odpadcích.

"Fotky Marilyn Monroe jsme našli kolem roku 1973 v odpadcích na Manhattanu. V žádném případě jsme je nikomu neodcizili. Máme proto na ně právo," hájili se fotoeditoři, po kterých chce Stern vysoudit téměř dva miliony dolarů.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 586