Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Vondráčková / foto: Korzo

Lucka Vondráčková: A je po lásce!

Zatímco minulý týden se v Česku země chvěla jen zlehka, v oblasti milostných vztahů mezi českými celebritami se to otřásá výrazně.

Když zpěvačka Lucie Vondráčková sbalila krasobruslaře Tomáše Vernera (nebo naopak), vypadalo to na velkou lásku. Český šampión mohl na pohledné blondýnce oči nechat, na premiéru muzikálu Touha jí přinesl obrovskou kytici, kdejaký muž mu záviděl. To už je teď pasé.

 

Milenci, sourozenci, kámoši?

Pár se nerozešel kvůli faktu, že je osmadvacetiletá Lucie o šest let starší, na vině je pracovní vytíženost. Její. „Měl jsem za to, že jsem vytížený, ale až když jsem poznal Lucku, zjistil jsme, co to je být v plném pracovním nasazení,“ citoval Vernera deník Aha!.

 

Vzhledem k tomu, že i on lítá všude možně, tak by se míjeli a rodící se vztah proto utnuli. Prý jsou teď hlavně super kámoši, uvedla Lucie. Což je podivné, vzhledem k tomu, že super kámoši se většinou nemíjejí. List spekuluje, že jejich vztah byl spíše na oko, prý se k sobě chovali jako bratr se sestrou. Takže… milenci, sourozenci, nebo kámoši?

 

Herečka a moderátorka Michaela Dolinová se rozvádí. A zase ta ohraná písnička. S manželem prý vychází skvěle, bydlí spolu a hned tak se neodstěhuje. O pár dnů později bulvární Aha! škodolibě napsal: „Tak už utíká a stěhuje se.“ Přesto herečka trvá na tom, že se rozcházejí s noblesou.

 
Farna čeká na lásku

To Ewa Farna na svou lásku ještě čeká. Teď řeší kariéru, na kluky není čas. I když… „Třeba se brzy po mém boku někdo objeví,“ řekla tajemně Šípu. Přítel by se každopádně hodil. „Možná to vážně klapne,“ dodala.

 

Třeba se velká láska Ewy upeče na Slovensku, kam vyráží spolu s kapelou No Name na turné.

 

Na Slovensku je i modelka Simona Krainová a měla tam nehodu. A to zajímavou. No spíše kuriózní. V kufru auta se uvolnil drát a škrábl ji. Dostala tetanovku a speciální náplast, aby neměla jizvy.

 
Herecké války

Zajímavou informací má Šíp pro fanynky Michala Dlouhého. Ten totiž hraje nahý v divadelní inscenaci známého filmu Válka Roseových. Tedy ne zcela nahý, na té nejintimnější partii má navlečenu ponožku…

 

Deník Blesk se zase věnuje jiné válce. Té mezi herci Romanem Štolpou a Markétou Plánkovou (blonďatá mrcha z televizní Ordinace), kteří si přes noviny vyměňují komplimenty jako „je to ožrala a dárce spermatu“, „je to lhářka“ a tak podobně. Jejich milostný románek skončil dcerkou Agátou a mohutnou nenávistí.

 

Herecká kolegyně Plánkové z Ordinace – Adéla Gondíková – má jiné starosti. Její muž vyvádí na záletech, ona ale díky tomu dostala větší roli v nováckém seriálu, píše Blesk. Po novém roce se údajně vrátí na obrazovky s plnou parádou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 83