Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: Archiv

Pamela Anderson žije v přívěsu!

Že by nejvyhlášenější dívka Playboye zchudla natolik, že se musela přestěhovat do přívěsu?

Protože rodinné sídlo blonďaté sexbomby Pamely Anderson, známé především ze seriálu Pobřežní hlídka, prochází již několik měsíců kompletní vnitřní i venkovní rekonstrukcí, musela si vnadná blondýna najít spolu se svými syny Brandonem a Dylanem přechodně domov jinde.

Nejdříve to zkusila u svého ex a na čas zakotvila u divokého rockera Tommyho Lee. Tam jí však pšenka nijak zvlášť nekvetla, a tak se s dětmi přestěhovala přímo na staveniště do malého obytného přívěsu.

Tři koupelny za suchý záchod
Pamela, která je zvyklá na okázalý luxus alespoň deseti pokojů a tří koupelen, se teď spolu se svými syny tísní v titěrných prostorách jednoho přívěsu. Překvapivě si na svůj nový "domov" velikosti větší krabičky od zápalek nestěžuje a je jím naopak přímo unesená.

"Bydlíme teď s kluky v našem malém mobilním domově a je to úplně úžasné. Nejradši bych v něm už zůstala, protože i když je malý, je pro nás naprosto dokonalý," říká herečka, která si tak naplno užívá suchého záchodu a praní ve veřejných prádelnách.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 262