Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoce / foto: shutterstock

Top 10: nejstupidnější vánoční dárky

Nejsou to ani ponožky, ani bačkory. Věřte, že na světě jsou ještě mnohem stupidnější vánoční dárky. A letošní rok se prý urodilo hloupostí nad míru…

Lidé z webu Stupid.com posbírali nápady na ty vážně nejstupidnější dárky pod sluncem. Svůj seznam odhalili nedávno a tvrdí: „Letošek možná může být hrozným rokem pro ekonomiku, ale rozhodně je skvělým pro hloupost.“

 

Zakladatel Stupid.com Gary Apple dodává, že v roce 2008 na povrch vylezly ty nejpodivnější podivnosti. „Opravdu je z čeho vybírat, blbostí je k dispozici mraky,“ doplnil.

 

Zatímco loňskému žebříčku vévodil louskáček ořechů s Hillary Clinton či ústní sprej Matky Terezy, letos jsou to tyto předměty:

 
1. Vřískající kuře

Tohle je hračka, která vás zaručeně rozlítí. Jako žádná jiná… Tohle gumové kuře nepíská, neskřehotá ani neskuhrá. Ono doslova ječí a vříská. Brrr!

 

2. Ozdoba „Přerozdělení majetku“ na stromek

Vlastně nejde o žádnou ozdobu. Tahle ptákovina vám jednoduše oznamuje, že vaši dekoraci dostal někdo jiný, kdo ji potřebuje více než vy.

magazin.cz

 
3. Mini Guitar Hero

Miniaturní verze známého herního hitu s kytarou jen 15 cm dlouhou, i přesto na ní ale prý dokážete vyloudit hity od Queen, Nirvany či The Police.

 
4. Potty Putter

Vážně královská bejkárna pro náruživé golfisty… Nudíte se na toaletě? Pak zapomeňte na medvídka mývala a kupte si tohle. V balení Potty Putter najdete vše, abyste si mohli střihnout jednu golfovou jamku. Vedle greenu je tu i minipatr, praporek a dva golfové míčky.

magazin.cz
 
5. Wasabi žvýkačka

Jedli jste někdy suši? Tak to nejspíše znáte japonský křen wasabi. A právě tuhle ostrou příchuť mají nové žvýkačky. Podivné, ale i to může fungovat, lidem ze Stupid.com prý chutná…

 

6. Soupravička na opravu pánských spoďárů

Doba je zlá, ekonomika jde ke dnu, na nové spodní prádlo nejspíše už v peněžence nezbudou prostředky, řekli si výrobci tohoto kitu. Díky téhle levné soupravě prý rychle dáte do kupy spodky, které už mají odslouženo.

 

7. Obamovský otvírák „Yes We Can“

Obama je celosvětový hit, proč by se tudíž neprodával otvírák s jeho jménem. Znáte to: otevřu konzervu a je tam – Obama… Navíc jde o povedenou slovní hříčku, v angličtině znamená slůvko „can“ nejen sloveso „moci“, ale i „plechovka“.

 

8. Kravata s návodem, jak ji uvázat

Pořád se perete s kravatou? Co si koupit takovou, která vám řekne, jak s ní zatočit. A zauzlovat… Krok za krokem vás provede trýzní jejího uvázání, a pak sdělí světu, jaký jste to dřevák. Instrukce jsou totiž hrdě vytištěny na lícové straně.

 

9. Kalendář s psími hovínky

Milovníci psů sice obdivují jakýkoliv kousek, který jejich mazlíčci vyvedou, těžko si ale představit, že by si na stěnu kuchyně vyvěsili toto. Přesto i takový kalendář je na trhu. Nechutné? To se vsaďte, ale v záplavě všech těch kalendářů s obnaženými kráskami psí lejna zcela jistě vyniknou.

magazin.cz

 

10. Budík s tanečnicí u tyče

Když už musíte vstávat v tak odpornou ranní hodinu, proč to neudělat stylově. Spustí se muzika, rozblikají se diskotéková světýlka a ve stejnou chvíli se kolem tyče pod stroboskopem začne nakrucovat prsatá blonďatá tanečnice.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 325