Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Lily Allen: nahoře bez mezi pantery

Zpěvačka Lily Allen se svlékla pro odvážný fotoset pro hudební magazín Q, kde zapózovala nahoře bez mezi dvěma divokými pantery.

Na sobě si nechala jen diamanty poseté kraťasy, neprůhledné matné punčochy a boty na platformě, aby ukázala, že nemá žádný ze strachů, o kterých zpívá ve svém posledním singlu The Fear, soudí deník Daily Mail.

Focení se konalo minulý měsíc, jen pár hodin poté, co přilétla z dovolené v Karibiku, kde byla nachytána a zvěčněna s pětačtyřicetiletým magnátem Jayem Joplingem.

magazin.cz

Zpěvačka mezi nebezpečnými šelmami se tváří odvážně, ale bát se nemusela. Panteři sice byli ve studiu s ní, ale bezpečně uzavřeni v klecích, vyfoceni zvlášť a později k Lily digitálně přidáni. Na druhém bláznivém obrázku to vypadá, že Lily s pantery dokonce tančí. Divoké obrázky má na svědomí fotograf John Wright.

V doprovodném rozhovoru Lily vyprávěla o svém novém objevu, DJ Tomu Dinsdaleovi, a to i přesto, že jen dny před tím byla vyfotografována s Joplingem. Přiznala, že se s Dinsdalem líbali po francouzsku. „Ten fešák byl v mé kuchyni... Je fakt sexy. Je rozkošný, že? Co jsem mohla dělat.“

magazin.cz

Ze svého soukromí dále odhalila, že se i nadále stýká svým ex-přítelem Edem Simonsem, se kterým se rozešla již v loni v lednu, po pětiměsíčním vztahu. Jejich vztah skončil krátce nato, co Lily prodělala potrat.

Vysvětluje to: „Mluvíme spolu tak dvakrát týdně. On mi pořád píše, aby mě ujistil, že jsem ta pravá. Nikdy jsme nepřestali být přáteli, jen je to těžké. Je mezi námi mnoho bolesti, kvůli tomu, co se stalo. Já potřebuji odstup.“

„Ale pořád se milujeme. Pořád spolu mluvíme a možná přijde den, kdy budeme zase spolu. Ale nevím. Rozhodně ne teď,“ uzavřela úvahy o bývalé lásce.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 389