Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady GaGa / foto: ladygaga.com

Lady GaGa podepsala fanouškovi penis

Třiadvacetiletou americkou zpěvačku Lady GaGa nedávno požádal fanoušek, aby se mu podepsala na jeho intimní místa. Ona vyhověla.

Zpěvačka, která se hrdě hlásí k popkultuře a neustále to světu připomíná svými stylizovanými kostýmy, přiznala, že ji ještě nic neuvedlo do rozpaků tak jako právě toto přání troufalce z řad jejích příznivců.

Popová zpěvačka se netají tím, že není právě vyznavačkou spodního prádla a ráda provokuje až příliš krátkými šortkami. Ty nosí nejen na koncertech, ale také v nich vyráží do ulic. Tentokrát však byla v rozpacích sama a přiznává, že úplně zčervenala, když za ní jeden z fanoušků po jejím koncertu v Kanadě přišel s tímto drzým přáním.

Podpis se vešel
"Když říkám, že nejpodivnější místo, kam jsem se kdy podepsala, byl mužský penis, cítím se opravdu zvláštně," směje se zpěvačka.

"Po koncertu v Kanadě jsem se v zákulisí setkala s fanoušky a udělala malou autogramiádu. Vtom se objevil a bez ostychu s tím šel ven. Myslím, že jsem měla dost místa podepsat se celým jménem Lady GaGa, ale moc si to nepamatuji," podotýká Lady GaGa.

"Smála jsem se tak, že jsem sotva popadala dech," vzpomíná na svůj zvláštní zážitek popová hvězdička a dodává: "Možná to tam ještě je, kdo ví? Bylo to centrofixem."

Odmítá pozvánky na rande
Nedávno se nechala slyšet, že odmítá jakékoliv obdivovatele ještě dříve, než ji pozvou na rande.

"Nedám jim ani tu šanci, aby zkusili jakoukoliv seznamovací formulku. Rovnou jim říkám ‚Ne!', ještě než promluví. Dělám to tak vždycky," tvrdí zpěvačka, která své jméno odvodila ze skladby skupiny Queen Radio GaGa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 080