Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Opilý naháč vlezl do sušičky. Zachránili ho hasiči

Nahého Novozélanďana museli vyprostit ze sušičky na šaty dvě jednotky hasičů.

Naháče, který se zasekl, když se pokoušel "vložit" do sušičky prádla, museli zachraňovat novozélandští hasiči. On sám tvrdí, že netuší, co ho to popadlo.

Dave Chapmant uvádí, že když se vrátil z pitky s přáteli, hledal v sušičce čisté spodky. "Už jsem měl poměrně dost vypito a opravdu netuším, proč mi to přišlo jako tak skvělý nápad, vlézt do sušičky," říká Chapman. "Snažil jsem se najít spodky, když jsem se v bubnu zasekl."

Chapmanovi, který byl od pasu dolů nahý, se podařilo do sušičky vsoukat hlavu, ruce a ramena. Dál už to ale nešlo. "Opravdu jsem si myslel, že tam moje spodky musejí být. Ukázalo se, že jsem se mýlil," řekl akrobat-amatér listu Timaru Herald.

Panika v koupelně

Až po podpaží vězel ve třicet centimetrů širokém otvoru do sušičky, která byla ještě horká.
"Začal jsem panikařit, protože se tam nedalo dýchat," dodal Chapman.

Situace se ještě zhoršila, když se sušička i s ním zřítila na podlahu. Jeho přátelé si problému naštěstí všimli a zavolali pomoc.

Nakonec ho vyprošťovali přátelé, paramedici, policista a dvě jednotky hasičů. Museli sušičku částečně rozebrat, Chapmana zvednout a vytáhnout. Vzhledem k tomu, že měl pořád ještě holý zadek, to pro něj byla velmi trapná situace.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 321