Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Kožíšek přeřízl modelku Mašlíkovou

Modelka Hanka Mašlíková patří mezi nejžádanější české modelky. Objevuje se téměř na každé akci, kde se předvádí oblečení, a často nevynechá ani pozvání na různé párty. Občas toho má prý až nad hlavu.

Jenže vydělávat se musí, a pro Hanku je modeling výhodný job. Může si v klidu cestovat po celém světě a zároveň má čas i na svého v současnosti největšího koníčka, koně Gatese.
Právě kvůli jednotvárné práci v modelingu přijala Hanka už před časem nabídku kouzelníka Pavla Kožíška, aby mu dělala asistentku.

"Pro mě je to velká čest, že mě Pavel Kožíšek oslovil a že s ním můžu spolupracovat. Je to zase úplně něco nového a velmi mě to baví," svěřuje se modelka, která nejraději kouzlí pro děti. 

"Je úžasné vidět jejich výrazy při kouzlení. To jejich plácání je pro mě velká odměna. Hází mě to ze světa modelingu úplně někam jinam, a to je přesně to, co jsem potřebovala," říká Hanka.

magazin.cz

Přestože ji kouzlení velmi baví, občas prý zažívá i perné chvilku. Třeba tehdy, když ji kouzelník Pavel Kožíšek řeže vejpůl.

"Několikrát jsme to zkoušeli a já jsem se u toho vždycky strašně bála. Z podobných kouzel mám strach. Vždycky si říkám, co kdyby… Naštěstí to kouzlo ale neděláme často," prohlašuje kráska, která jako jedna z mála má tu čest znát všechny triky známého kouzelníka. Nikdy je ale prý nikomu neprozradila.

"To se neříká, je to tajemství. Tím by se všechno pokazilo. Já ty triky musím znát, protože je s Pavlem připravuji, a musím vědět, jak se co dělá a co je k tomu potřeba. Že bych s tím ale zkoušela někde machrovat, to fakt ne," tvrdí modelka přesvědčivě.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 287