Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejstrašnější napíchané rty celebrit

Zatímco prsní implantáty se dají považovat za přínos k zevnějšku, existují úpravy, které zrovna moc nepřidají.

Injekce kolagenu, silikonu, tuku nebo čehokoliv jiného do rtů není vůbec dobrý nápad. Ačkoliv se to nezdá, prakticky vždy je výsledek horší než výchozí stav.

Jak se zdá, celebrity to ještě nezjistily a za účelem krátkodobé krásy do sebe pumpují všechno možné. Často pak dopadnou tak, jako následující exemplární případy.

Nikki Cox
Kdysi překrásná modelka se proměnila v Jokera. Proč? Jenom proto, že nevěděla, kdy přestat s podpůrnými prostředky pro své rty. Inu, tahle proměna opravdu zamrzí.

magazin.cz

Lisa Rinna
Asi byste nenašli lepší příklad pokažené operace rtů. V roce 1986 si nechala dát silikon do horního, nikoliv spodního rtu. A to z ní udělalo to, čím je. Na druhou stranu, lidé si jí právě kvůli tomu pamatují.

magazin.cz

Victoria Silvstedt
Stala se jednou z nejúspěšnějších playmate. A co udělala hned poté? Vydělané peníze vrazila do plastické operace rtů. Že by byla následně hezčí? Ani omylem‘

magazin.cz

Melanie Griffith
Vždycky to vypadalo, že Melanie Griffith soupeří s Meg Ryan o to, která z nich bude nejkrásnější. Melanie souboj ale trochu přetáhla, nechala si udělat nové rty, a výsledek…

magazin.cz

Meg Ryan
Jenže ani Meg nepořídila lépe. Tahle krasavice filmů z devadesátých let se nejprve docela nevkusně svlékla před kamerou a pak udělala další přešlap. Ano, i ona si zašla na „zkrášlovací“ operaci.

magazin.cz

Janice Dickinson
Další modelka, která před několika desetiletími ohromovala muže a ještě dnes i mohla udržet šarm, jenže chtěla více a nechala se zprznit kolagenem.

magazin.cz

Traci Bingham
Nejprve si jejích nových rtů nikdo nevšiml, jelikož se každý zajímal o obrovské a dobře tvarované poprsí. Jenže potom přešla pozornost směrem nahoru a sláva začala upadat.

magazin.cz

Courteney Love
Courteney měla vždy výrazné rty. Možná proto se je rozhodla ještě více zvýraznit. Pravda, v poslední době schází na úbytě celkově, ale nové rty jí rozhodně nepomohly.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 474