Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

SuperStar: prim hraje exhibující porota

První česko-slovenská SuperStar se pomalu a jistě rozjíždí a už si získává své oddané fanoušky, ale také rozzlobené odpůrce.

Ti mají povětšinou za zlé čtyřčlenné porotě její mnohem agresivnější přístup k soutěžícím, než tomu bylo v předchozích ročnících a také neoddiskutovatelnou snahu všechnu pozornost diváků strhnout na svou stranu. Ostatně za to je také televize Nova a Markíza platí.

Snaživá Dara
Šušká se, že největší honorář dostane Dara Rolins. A zřejmě to bude pravda, její výkon tomu jednoznačně odpovídá. Trochu to vypadá, že holka nechce své peníze zadarmo a tak jede. Tančí, když soutěžící zpívá píseň lahodící jejímu sluchu, drsně hatí bláhové sny mladým puberťačkám stylem: „Nezabírej tady místo jiným.“

Muži mohou své pohledy utápět v jejím hlubokém výstřihu, který odhaluje zručnou práci plastických chirurgů a ženy zase obdivně vzdychat nad dokonalým make-upem a modely, za které by se nemusely stydět ani o dvacet let mladší děvčata. Vrcholem Dařina výkonu jsou neustále sexy přimhouřené oči – zřejmě známka toho, že nad výkony hluboce přemýšlí a přitažlivě našpulená ústa, která zvládá mít v pohotovosti kdykoliv na ni zamíří kamera.

Lovící Jandová
Mnohem přirozenější a také živočišnější je výkon Marty Jandové. Ta je mezi porotci nováčkem, ale rozhodně se kvůli tomu nekrčí v koutku. Tahle životem ošlehaná rockerka se se soutěžícími nemaže, ale vždy svá přísná hodnocení umí vysvětlit a dokonce se nebojí být i lidská a k soutěžícím přívětivá.

Vyhráno u ní mají jednoznačně pánové. Podle bulvárních drben je Marta sama a tak je její zájem o druhé pohlaví prý ještě vyšší, než je tomu u ní obvykle. Vyhráno u ní mají i slečny, které si stejně jako ona na nic nehrají a spíše než pubertální gesta porotě předvedou pokorný výstup.

Kat Habera?
Pavol Habera nám byl představen jako přísný porotce a nemilosrdný kat. Zatím se tak rozhodně neprojevuje. Naopak je někdy až otcovsky vlídný a vypadá to, že to s mladými zpěváky myslí dobře. Krásné mladé slečny mají u Habery body plus, ale nezapomíná ani na zpěv a celkovou image dotyčné či dotyčného. Ví přesně, co by nová SuperStar měla mít a umí to v soutěžících najít.

Vodník Hejma
Ondřej Hejma je kapitola sama o sobě. Jeho zpěv na Slovensku nikdo nezná a ani v Česku nemá hlavně mezi mladými moc posluchačů. Slováci, kteří jsou pověstní svou snahou vypadat vždy v mezích normy dobře a trendy jsou šokováni jeho vzhledem vyžilého vodníka…

Hejma nemá jasno v tom, že SuperStar by měl být někdo oblíbený davem a tedy nejspíš popíkář a tudíž jeho nadšení nad podivnými typy nemá opodstatnění.

Chce dohnat své pohotové kolegy, takže neváhá pronášet trapné komentáře k soutěžícím nahlas, a aby náhodou kameře neunikly, klidně je zopakuje. Hejma nemá charisma a soutěžící ho nebudou nikdy brát vážně tak jako Haberu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 190