Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: e-mancipate.net

Punčochy pro muže. Strašné!

Kdo by si to byl pomyslel. Ale zdá se, že svět dospěl do stádia, kdy mu normální člověk přestává rozumět. Muže navlečené do punčocháčů si totiž nedovedeme vysvětlit.

Je v nich teplo
V minulých pěti letech se prý kontinuálně zvyšovala poptávka mužů po punčocháčích. A kde je poptávka, je také nabídka. Proto se například obchod Selfridges rozhoupal a nabízí punčochy určené pro muže. Vyrábí je společnost Unconditional.

magazin.cz

Dokonce je možné vybrat si z několika barev – béžové, černé a uhelné.

Takové punčochy se prý nosí mimo jiné pod obleky, jelikož dělají nohám pěkný tvar a navíc dokáží zahřát. To se má hodit především na zimní období.

magazin.cz

Ale jak to vypadá?

magazin.cz
Tím to ale bohužel nekončí. Někteří muži chtějí být natolik styloví, že si podle všeho upraví své zevnějšky a budou se po ulicích procházet v sukýnkách a punčocháčích.

Je sice pravdou, že před staletími měly punčocháče nezpochybnitelné místo v mužském šatníku. Dnes jsme si ale už zvykli na poněkud jiný styl oblékání.

Móda se ale po nějakých dvou stech letech pravděpodobně vrací. Někteří rádoby módní experti dokonce tvrdí, že by punčochy neměly být považovány za ženskou záležitost jako spíše za unisexový doplněk.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 795