Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Kdo je v posteli nejlepší, jsou to Češi?

Tento průzkum by mohl výrazně pomoci ženám, které se na dovolených nebrání románkům. Jeho výsledky totiž naznačují, kde na světě si v posteli zařádí nejlépe a kde by se ložnicím měly raději vyhýbat.

Zcestovalé ženy hodnotily
Zajímavější je pochopitelně to, kteří muži dopadli nejhůře. Možná poněkud překvapivě jsou to Němci, kterým prý nic moc neříká hygiena, a jsou proto často smradlaví.

Na druhém místě skončili Angličané. Ani ti nedostali příliš lichotivé vysvědčení. V posteli jsou prý nejlínější ze všech a nechají všechnu práci na ženách.

Průzkum prováděl server OnePoll, který se ptal 15.000 zcestovalých žen z dvaceti zemí světa. Ty měly ohodnotit schopnost milovat mužů z daných národů.

Příliš dobře nedopadli ani Švédové. Ti mají být v sexu příliš rychlí. Čtvrtí Holanďané v posteli zase moc dominují.

Vyhráli Španělé
Ani Američané nemají být na co hrdí – při milování jsou podle všeho příliš hrubí, což nemusí být sice vždy na škodu, ale pánové z USA asi neznají tu správnou míru.

Moc nepřekvapí, že na opačném žebříčku, tedy na tom s nejlepšími milovníky, se umístili především zástupci jihoevropských a latinskoamerických států.

Na první místo to dotáhli Španělé, následovaní Brazílií, Itálií, Francií a Irskem. Česká republika se neumístila ani v jednom z žebříčků.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 120