Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Klum / foto: Shutterstock

Heidi Klum se fotila nahá jen v čokoládě

Heidi Klum, která právě čeká čtvrté dítě, chytře zužitkovala své "chutě na sladké".

Německá topmodelka už několik let s Rankinem spolupracuje na knize fotografií, která brzy vyjde pod názvem Heidilicious. Její fanoušci tak dostanou do ruky dříve nepublikované fotografie Klumové.

A právě jednou z těchto fotografií bude unikátní záběr těhotné Heidi pokryté čokoládou.

"Dělali jsme normální fotky a on pak říká: `Pojďme udělat nějaké fotky do té knihy.` Řekla jsem mu, že bych chtěla být celá čokoládová. Tak někdo vyběhl ven do obchodu a přinesl, myslím, takových sedm nebo osm tub s čokoládou. Všechno to na mě vymačkali a on to nafotil," říká Klumová.

"Jo, bylo to mňam-mňam... Zvláště, když jste těhotná. Ani s umýváním nebyl problém, polovinu čokolády jsem olízala," dodává modelka a manželka zpěváka Seala

Klumová má s italským podnikatelem Flaviem Briatorem pětiletou dceru Helen "Leni", které je Seal adoptivním otcem. Hvězdný pár má společně dva syny - Henry Günter Ademola Dashtu Samuel má tři roky a Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel má dva roky. Čtvrtým dítětem Klumové bude údajně holčička.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 61