Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Brad Pitt a Jennifer Aniston. / foto: Shutterstock

Budou spolu? Brad Pitt na tajném rande s Jennifer Aniston

Populární herec Brad Pitt se podle všeho setkal se svou bývalou manželkou, herečkou Jennifer Aniston. Mělo se tak stát na jeho výletu do New Yorku.

Jsou kamarádi?
Brad na hotelovém pokoji Jennifer strávil zhruba hodinu a prý zde vyložil svou emocionální nálož týkající se jeho problémů se současnou manželkou – neméně slavnou Angelinou Jolie. Jejich manželství už zjevně nějakou dobu není, co bývalo, když Brad kvůli Angelině v roce 2005 opustil právě Jennifer.

Nicméně po určité době, kdy byla Jennifer logicky naštvaná, se pár opět začal v přátelské formě stýkat a údajně si pravidelně telefonují. Brad tak řeší problémy v manželství se svou ex-manželkou, která nyní hraje roli nejlepší kamarádky.

Možná, že si to Brad před čtyřmi roky měl lépe rozmyslet. S Jennifer má evidentně společného opravdu hodně a ukazuje se, že šlo pravděpodobně o jeho životní lásku.

Jennifer nechce bourat
Jennifer a Brada údajně znovu spojila jeho matka, která má s herečkou stále dobré vztahy. Ta se ale k Bradovi podle všeho nemíní vrátit. Zatím. Nechce totiž hrát roli v rozchodu hvězdné a pravděpodobně nejsledovanější dvojice Hollywoodu.

Představitelka Rachel ze seriálu Přátelé Bradovi měla říct, aby se pokusil své manželské vztahy vyřešit. Na tom má zájem také Angelina, která s manželem vychovává šest dětí.

Ale jak tenhle trojúhelník nakonec dopadne, to si troufne málokdo odhadovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 66