Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Serena Williamsová / foto: ESPN

Prsatá tenistka Serena Williams se svlékla!

Ozdobila obálku sportovního časopisu.

Tak se zdá, že výrazně začíná ubývat veřejně známých lidí, kteří se ještě nesvlékli a nenechali se ve svém rouše Evině či Adamově vyfotit.

Svalnatá postava
Je úplně jedno, zda jde o zpěváky, herce či sportovce. Nebo bychom spíše měli použít ženský rod, jelikož poptávka je právě po známých a nahých ženách.

Nakonec podlehla i tenistka Serena Williams. Popravdě, nikdy nás nenapadlo, že to udělá. Vždyť na tenisových kurtech se pohybují větší krasotinky, zmiňme třeba Marii Šarapovovou.

Serena stejně jako její sestra Venus zaujala především svalnatou postavou a na kurtu se jen málokdy pouštěla do módních výstřelků.

Tenistka si ale zjevně věří a obrázek (pokud není retušovaný) se jednoznačně povedl. Na svou obálku ho umístil americký časopis ESPN.

magazin.cz

Póza zakrývá to nejdůležitější
Serena je na fotce zcela nahá a to nejdůležitější zakrývá jen velmi zvláštní pózou. Hodně nápadný je také její široký úsměv.

Mladší z hvězdné tenisové dvojice přitom kdysi prohlásila, že se sama sobě nelíbí. Přišlo jí, že má příliš silná stehna a svalnaté ruce. Pravděpodobně ale na sebe změnila názor, jinak by se jen těžko odhalovala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 176