Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tokio Hotel / foto: Archiv

Ohrožuje Billa z Tokio Hotel anorexie?

Bill Kaulitz je očividně vyhublý.

Fanoušci německé teenagerské kapely Tokio Hotel mají pádný důvod ke starostem. Podle nejnovějších fotek je jejich idol, zpěvák Bill Kaulitz, až příliš vyzáblý. Mluví se dokonce o anorexii!

Krušný život popové hvězdy
Anorexie je psychická nemoc a život popové hvězdy, která ještě ani nedospěla a už byla na vrcholku slávy, jí jednoznačně nahrává a podporuje.

Nekonečné cestování, stres pramenící z tlaku na úspěch, miliony fanoušků po celém světě, alkoholové a drogové orgie…Jeden by se až divil, kdyby to nějaké stopy nezanechalo.

O možné Billově anorexii se začalo naplno mluvit po jeho návštěvě v jednom německém televizním pořadu.

„Oproti Billovi je Kate Moss tlusté prase,“ napsal jeden z fanoušků na internetových fórech vztahujících se k Tokio Hotel.

Problémy přiznává
Když byl zpěvák německým bulvárním listem Bild konfrontován s názory a strachy fanoušků, překvapivě nezapíral a mluvil otevřeně.

„Jsou dny, kdy nejím vůbec nic, piju jenom kafe,“ řekl Bill s tím, že odmítá psychické problémy či anorexii. „Jenom někdy úplně zapomenu jíst. Ale další den už se najím normálně.“

Lékaři však tvrdí, že Bill evidentně není v pořádku: „Má jasnou podváhu, jeho stravovací návyky jsou hazardem pro zdraví. Měl by vyhledat odbornou pomoc,“ prohlásil doktor Ulrich Rau z centra pro zdravou výživu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 183