Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rachel Whitwell / foto: Shutterstock

Učitelka ze základky nafotila sexy akty

Zdá se, že mezi učitelkami je oblíbenou činností svlékání se. Nejnovější případ se řeší na Novém Zélandu. Jedna zdejší učitelka ze základní školy se svlékla pro Penthouse.

Skandalizaci nechápe
Rachel Whitwell, jak se učitelka a začínající modelka jmenuje, na celé věci nevidí nic špatného a podle jejího přítele je šokována tím, že případ začne řešit australský učitelský svaz. Jeho členové se navíc už dopředu vyjádřili značně znechuceně, a tak se dají předpokládat jisté sankce. Rachel hrozí dokonce zákaz učení.

Sedmadvacetiletá učitelka nafotila sérii fotek, které se objevily na webových stránkách australské mutace časopisu Penthouse. Poté, co se kolem nich rozhořel skandál, požádala Rachel Whitwell o jejich stažení a bylo jí vyhověno.


Zřejmě si řekla, proč nezužitkovat svou postavu a lákavý vzhled. Neuvědomila si však, že jako veřejně činná osoba bude za morálně sporné aktivity popotahována.

Dobrá učitelka?

Rachel stále tvrdí, že neudělala nic špatného. „To, že jsem se nechala nafotit, rozhodně neovlivnilo způsob, jakým učím děti,“ říká. „Myslím si, že jsem fakt dobrá učitelka, mám se studenty výborný vztah“.

Učitelka přiznává, že nepočítala s tím, že se k fotkám, které byly určeny pro Austrálii, dostanou také lidé z Nového Zélandu. Pravděpodobně si nebyla vědoma globalizovanosti internetu.


K celé věci nepřispěla ani skutečnost, že se na stránkách Penthousu objevil jistě rajcující popisek o tom, že je Rachel učitelka na základní škole, která se chce prosadit v modelingu. Nutno doznat, že ostřejším modelingu, jelikož na některých fotkách je zcela nahá.

Pokud jste si tedy mysleli, že příběhy, kterými časopisy své fotky doplňují, jsou vymyšlené, tento případ naznačuje, že tomu tak rozhodně není vždy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 626