Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Chirurg vytvořil dokonalou ženu, z manželky!

Plastičtí chirurgové to mají zjevně snadné. Když se jim na jejich manželkách něco nezdá, vezmou do ruky skalpel a danou část těla náležitě vylepší.

Velký skok
Nebo tak si to aspoň představuje berlínský plastický chirurg Reza Vossough, který vzal pod kudlu vlastní manželku. Když ji potkal, byla dnes třiatřicetiletá Cany v podstatě nevýraznou ženou s malými prsy a poněkud oplácanými boky. Zkrátka byla normální.

Těžko říct, čím Cany Rezu zaujala, když jí krátce po seznámení oznámil, že by na ní řadu věcí vylepšil. Leckterou ženu by to naštvalo, ovšem Cany to považovala za dobrý nápad!

magazin.cz

Není to perverzní
Doktor Vossough se prostě rozhodl, že si vytvoří dokonalou ženu. Cany tak na operační sál musela celkem osmkrát. Asi nebylo procedury, jíž by na své ženě Reza nevyzkoušel.

Operace by za normálních okolností přišly na zhruba šest set tisíc korun. Manželka chirurga měla ale pravděpodobně výraznou cenu. Sama přiznává, že opravdové výdaje přišly až s pořízením šatů na novou postavu.


A jaké to je řezat do vlastní ženy? „Myslíte, že je to perverzní? Inu, na operačním stole je jako každý jiný pacient,“ říká doktor. „Měli jsme velký zájem na tom udělat věci lépe než příroda.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 286