Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Kdo je ta holka? Nenalíčená Lady Gaga!

Zpěvačka Lady Gaga jistě proslula i svým hlasovým výrazem a pěknými písničkami, ovšem výraznou část její image tvoří nejrůznější kostýmy a make-upy.

Lady naostro
A to takové, díky nimž je od své reálné podoby k nepoznání. Stylizuje se nejrůznějším způsobem jen proto, aby nemusela být přirozená.

Sem tam se objeví nějaká to fotka podivné kvality, která se podaří ulovit paparazziům, ale už jen skutečnost, že se následně spekuluje o tom, zda se jedná vážně o Lady Gaga, dokládá, že její reálná podoba zůstává opředena tajemstvím.

Ačkoliv by se hodil spíše minulý čas. Trochu překvapivě se totiž Lady Gaga objevila v pořadu na jedné německé televizní stanici bez jakékoliv masky a stylizace.

Nový klip
V novém klipu k songu Bad Romance ale bude opět řádně provokativní. Nechá se v něm unést skupinou supermodelek a prodat ruské mafii, takže určitě bude na co se dívat. Video navíc natočil úspěšný režisér Francis Lawrence.

V songu i klipu se Lady Gaga prý pokouší vyjádřit sílu ženského ducha. Tak uvidíme, zda se jí to podaří.

Video:

MTV Shows

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 226