Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spearsová / foto: Korzo

Britney se chtěla vdávat a dostala košem!

Je jistě spousta mužů, kteří by Britney Spears brali všemi deseti, ale její přítel Jason Trawick mezi ně nepatří. Odmítl její žádost o ruku a ona je zdrcená.

Pokus o třetí manželství Britney tedy zatím nevyšel. Prý si před Jasonem klekla na koleno a zeptala se ho, jestli by si ji nevzal. Jason ale nabídku odmítl. Sláva mu moc neříká a institut manželství podle listu Herald Sun bere velmi vážně.

Nabídka ke sňatku přišla poté, co se Jason spolu s Seanem Prestonem a Jaydenem Jamesem připojil k Britney během australské části jejího turné.

Britney své zklamání nebyla schopná skrývat a jen o pár dní později se publika během koncertu v Sydney zeptala: "Už jste někdy někoho opravdu milovali? Už vás někdy někdo opravdu pořádně ranil?"

Zklamání přichází poté, co si Spears myslela, že má dost velkou šanci. Jeden její známý tvrdí: "O manželství s ním (Jasonem - pozn. Korza) už mluvila a těší se na romantickou svatbu."

Je až s podivem, že se Britney do manželství tak hrne. V roce 2004 se v sedmadvaceti letech rozvedla s Jasonem Alexandrem a o tři roky později s Kevinem Federlinem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 60