Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šestnácka se svlékla pro časopis

Austrálie řeší další skandál s fotkami dívky v časopise. Tentokrát ale nejde o kontroverzi vyvolanou snahou o co nejhubenější vzezření ani tím, že by se pro změnu svlékla nějaká ta učitelka.

Takřka nahá
Na obálce a také uvnitř surfařského časopisu Stab se totiž objevila šestnáctiletá dívka – Elle Rose Corby. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby fotografie nebyly tak vyzývavé.

Je pravdou, že absolutní nahotu Elle zakrývá rukou a nohou, ovšem i tak fotky vyvolaly pořádný ohlas. Povětšinou však negativní.

Magazín Stab je ostatně znám svou vyhraněností, provokacemi a především otevřenou adorací nejrůznějších večírků a sexu.

V Austrálii se pochopitelně hned začalo řešit, zda je vhodné, aby se nezletilé dívky v tak vyzývavých pózách prezentovaly široké veřejnosti.

magazin.cz

Je to vůbec možné?
Zaznívají hlasy, že je to naprosto nepřípustné, na druhou stranu se ale ozývají také liberálněji smýšlející osobnosti, tvrdící, že jde jen o zrcadlo společnosti. Dívky totiž běžně v tomto věku chodí pařit, požívají alkohol či drogy a randí se staršími muži, kteří mnohdy ani neví, jak jsou mladé.

Elle navíc musí čelit šikanování ze strany spolužáků a spolužaček, které jí zřejmě závidí. Sama modelka je znepokojena ohlasem, který fotkami vyvolala, protože se bojí, aby neuškodila své perspektivní kariéře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 319