Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

Boží! Narodilo se telátko s křížkem na hlavě

Jelikož je to považované za Boží znamení, má telátko šanci, že si bude žít jako v ráji.

Vánoce jsou za dveřmi a snad i proto jsou lidé citlivější k různým znamením než po zbytek roku. Přeci jen se bude slavit Ježíškovo narození…

Není proto divu, že když se rozkřiklo, že se na farmě v americkém Connecticutu narodilo telátko, které má na hlavě bílý odznak připomínající svatý kříž, způsobilo to malou senzaci a novorozenec se dostal až do světových zpráv.

Odborník z Wisconsin-Madison University vysvětlil, že mnoho exemplářů holsteinského plemene má na čele bílé odznaky, ale tento ve tvaru kříže je opravdu unikátní.

Majitel „zázračného telátka“ Brad Davis řekl v místní televizi, že je to možná vzkaz shora, ačkoli se stále snaží přijít na to, co konkrétně má znamenat.

Místní děti pojmenovaly telátko, které se narodilo prvního prosince, Mojžíš. Davis připouští, že si znaku hned po narození nevšiml a když ho objevil, byl velice překvapen. „Něco mě nutilo i kleknout na kolena,“ vzpomíná.

Podívejte se na reportáž:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 175