Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Lady Gaga: Muži musí mít velký ocas!

Lady Gaga chce jen "vybavené" muže. "Velikost kouzlo nedělá!" oponuje jí Jim Carrey.

Americká zpěvačka, skladatelka a pianistka Lady Gaga se s tím nepáře… Věrná svému image rebelky veřejně označila mužský pohlavní úd slovem "ocas". To komik Jim Carrey používá jiný termín - "kouzelná hůlka". Pokud pak jde o velikost zmíněného orgánu, v tomto směru se Lady Gaga s Jimem vůbec neshodnou.

Vyplývá to alespoň z jejich vyjádření na téma sex, která zveřejnil německý server fem.com. "Muži prostě musí mít velký ocas. To je opravdu všechno, co se počítá," prohlásila Lady Gaga. Jim Carrey to vidí jinak: "To, co se počítá, není délka kouzelné hůlky, nýbrž kouzlo, které je ukryto v ní."

Celebrity komentují sex

K tématu sex se vyslovily i další celebrity.

Například popová královna Madonna řekla: "Boty sice nejsou lepší než sex. Ale déle vydrží."

Rocker Jon Bon Jovi zase prohlásil: "Perfektní žena se po sexu promění v pizzu."

Sexbomba Pamela Andersonová, která má k tomuto tématu mnohé co říci, se nechala slyšet: "S muži je to těžké. Ale bez nich některé polohy prostě nefungují."

Zpěvačka Janet Jacksonová to vidí takto: "Muži by byli na světě zcela zbyteční, kdyby se dal s vibrátory taky sekat trávník."

Fotomodelka a zpěvačka Katie Priceová, známá jako Jordan, má zcela jasno: "Smyslem života je přečkat nějakým způsobem čas mezi dvěma orgasmy."

Hollywoodský herec Ben Affleck přiznal: "Dřív jsem chtěl sex pětkrát denně. Bylo to deprimující. Teď už nic takového opravdu nechci. A je to taky deprimující."

Hvězdná herečka Sharon Stoneová, která světu v kasovním trháku Základní instinkt na okamžik poodhalila své nezpochybnitelné ženství, prohlásila: "Jsem staromódní. Tu a tam nosím i spodní prádlo."

Idol milionů žen a dívek Jack Nicholson překvapil sdělením: "Za mého mládí byl vzduch ještě čistší. Se sexem to bylo naopak."

Jiný miláček dámských filmových divaček, herec Tom Cruise, nedává svým fanynkám moc nadějí: "Sex je úžasný, pokud člověk žije v plnohodnotném vztahu. Jinak ho vlastně jako zajímavý nevidím. Bez vztahu to prostě není ono."

Až rouhavě zní vyjádření někdejší německé hvězdy filmových pláten Uschi Obermaierové, která byla v šedesátých letech minulého století idolem milionů německých mužů: "Sex je mé náboženství."

Zpěvačka Sarah Connorová do toho boha neplete. Řekla: "Pro mě je sex totéž co jídlo a spánek."

Hollywoodský krasavec Orlando Bloom netajil trochu jedovatosti, když světu sdělil: "Být sexy symbolem, to je asi to, o čem sní každý. Tedy - o pomstě všem holkám, které se s námi odmítly vyspat ve studentských časech."

"Byl jsem v chlapecké kapele Také That a ve dvou Spice Girls," pochlubil se zpěvák Robbie Williams s typickým suchým anglickým humorem.

Zajímavá je zkušenost australské zpěvačky Kylie Minogueové. Ta přiznala: "Jistě, také jsem vyzkoušela sex na jednu noc. Je to levnější než každá návštěva u psychiatra."

A jak vidí sex sportovci? Za všechny názor slavného německého fotbalového trenéra a někdejší superhvězdy zelených trávníků Bertiho Vogtse: "Sex před utkáním? Ten ať si kluci z mého mužstva dopřejí, jak je jim libo. Ovšem v poločasové přestávce to už nejde."

S možná nejpozoruhodnějším vyjádřením přišel světoznámý režisér, scenárista, spisovatel a herec Woody Allen. Ten totiž vyzývá: "Neříkejte nic proti masturbaci. Je to sex s někým, koho mám opravdu velice rád."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 100