Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dillie / foto: repro Youtube

VIDEO: Srnka, co bydlí v domě a spí v posteli

Přátelská srnka Dillie je opravdovým členem rodiny. Ví, jak rozsvítit a zhasnout, umí si vyndat zmrzlinu z lednice a dokonce si chodí zaplavat do rodinného bazénu.

Začátek života měla Dillie velmi pohnutý. Matka ji odložila a kdyby ji nezachránila veterinářka Melanie Buterová z Ohia, srnka by zemřela. Tehdy Dillie vážila jen 1,8 kg.

Jak brzy Melanie a její manžel Steve zjistili, malá srnka se velmi rychle učila.

„Začalo to tak. Jednou jsme přijeli domů a nemohli jsme ji nikde nalézt. Prohledali jsme celé přízemí, až jsme ji našli na patře v naší posteli se psem,“ vzpomínají páníčci.

A tak se začala Dillie o Buterovic postel dělit se psí slečnou Lady. „Bylo to hrozně roztomilé, jak tam spolu leželi,“ vzpomíná paní Buterová. „Stevemu se líbilo, jak mu Dillie zahřívala nohy, když si na ně lehla.“

Srnka sice občas utíká z jejich statku, ale na to, aby se vrátila zpět do přírody, je příliš domestikovaná. Proto nosí GPS v obojku.

Nejoblíbenějším jídlem Dillie jsou těstoviny, hned za nimi následuje zmrzlina a káva zdobená šlehačkou.

Video:

A další. Jak Dillie rostla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31