Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie a Brad Pitt / foto: Reuters

Brad a Angelina: Konec lásky. Dělí si majetek i děti!

Co se ještě před několika měsíci dalo považovat za povinné spekulace bulvárního tisku, se dnes jeví jako velmi pravděpodobné.

Dělení majetku a dětí
Zřejmě nejhvězdnější hollywoodský pár směřuje k rozchodu. Podle zdrojů z jejich okolí to mezi Angelinou Jolieovou a Bradem Pittem příliš neklape, v posledních týdnech je to spíše tichá válka. Oba spolu tráví už jen minimum času.

O podrobnostech informuje dobře informovaný anglický list The Sun. Ten tvrdí, že ačkoliv se Brad a Angelina nikdy nevzali, už navštívili rozvodového právníka, jenž má rozdělit jejich početný majetek, který v posledních letech budovali společnými silami, případně házeli do jedné kasy.

Musí se také dohodnout na péči o svých dětech. Podle dostupných informací by se o ni měli dělit, ovšem děti mají žít u Angeliny.

Do celé věci se zapojil také Doug Pitt. Ten svého bratra požádal, aby Angelinu nechal být. Jejich vztah prý rozbíjí pohodu v rodině.

Rodina je proti Angelině
„Není velkým tajemstvím, že jejich vztah je už zhruba rok bez lásky,“ tvrdí jeden z rodinných přátel. „Tráví spolu minimum času, a když se někde objeví, je to obvykle podvod.“

Bradova rodina do vztahu s Angelinou ostatně vždycky mluvila. Není tajemstvím, že jeho matka má stále skvělý vztah s předchozí Pittovou partnerkou – herečkou Jennifer Anistonovou. Objevují se také zprávy, že právě k ní se Brad pomalu vrací.

Někdo tvrdí, že slavný herecký pár drží pohromadě už jen děti. Cynik by ale řekl - a možná by měl pravdu -, že jde především o marketingový konstrukt, který je uměle držen při životě, protože oběma hercům ještě více pomáhá v jejich popularitě. Vždyť kdo jiný by fotky svých právě narozených dětí prodal za jedenáct milionů dolarů?

Stejně jako Angelině a Bradovi jejich vztah pomohl, může jim nyní jeho rozpad uškodit, obzvlášť jestli vyjde najevo, že to celé bylo jen pro kamery.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 31