Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kuriózní způsoby hubnutí. Třeba jíst jen sperma.

No schválně, co byste všechno byli schopní udělat proto, abyste se zbavili přebytečných kil? Vyzkoušeli byste třeba tyto tři odtučňováky?

Sexuální dieta

magazin.cz
Americká pornohvězda Kim Kelly byla vždycky boubelka. Jednou si ale řekla, že své „obliny“ zredukuje a naordinovala si zvláštní „proteinovou dietu“. Ta spočívala v tom, že se po třicet dní živila pouze mužským spermatem (její denní dávka byla 3 – 6 lžiček oné tekutiny, přičemž jedna čajová lžička spermatu má údajně hodnotu 15 kalorií).

Aby blondýnka úplně nepošla hlady, prokládala svoji sexuální dietu rozmačkanými banány a brokolicí. Výsledek: za měsíc zhubla sedm kilo.

Opičte se po opicích!
Adam Scott se rozhodl svůj žaludek potrápit zvláštní dietou – žrádlem pro opice. Tato směs skýtá rozmrvené suchary, vaječný prášek, soju, kukuřici, cukr a vápník. „Možná, že shodím pár kil, možná, že získám sílu gorilí nebo se prostě zblázním,“ prorokoval Adam, ještě než se pustil do opičího žvýkání.

magazin.cz

Jeho jídelníček měl hned několik výhod: jídlo se nemuselo vařit a cena porce v době finanční krize se pohybovala něco kolem jednoho dolaru (asi 25 Kč).

Celých sedm dní, co byl chlapík na zvířecí stravě, si vedl deník, kde si zapisoval váhu a psychický stav. Na konci týdne skončil s tímto skóre: ztráta dvou kil a pocit štěstí, že je konec.

Hubnoucí lesk na rty
Zní to jako pohádka – stačí si namazat rty a....kila půjdou dolů. Alespoň to tvrdí výrobci balzámu na rty Fat burner, Energy lipbalm (stojí 4,50 libry, což je asi 135 Kč, a objednat si ho můžete na www.beautybay.com), který prý působí jako tukožrout.

magazin.cz

Tento zvláčňovač pusy údajně obsahuje zelený čaj, který „nakopne metabolismus“, chromium a L-karnitin, jež působí jako „spalovače tuků“. Zkrátka stačí si namazat rty tímto revolučním balzámem a všechny potřebné látky se dostanou do vašeho těla, takže hubne samo.

Nutriční terapeuti však varují: nespoléhejte se jen na pomádu a raději začněte cvičit!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 157