Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Josh Holloway / foto: Shutterstock

Josh Holloway z Lostu: Já a sexuální symbol? Směšné!

Herci Joshi Hollowayovi připadá směšné, že právě on je považován za sexuální symbol.

Josh, představitel záporného hrdiny Sawyera ze seriálu Ztraceni, přiznává, že pro jeho přátele a rodinu, včetně manželky Yessiky Kumalové, je jeho nový "status" ohromně legrační.

S velkou oblibou si z něho také utahují kvůli neodbytným fanynkám."Pro mě to je komické. Většina lidí, kteří mě znají, si myslí, že jsem praštěný. Hipík, to jo. Úplný blázen. Ale sexuální symbol? To opravdu ne. Moje žena se tomu směje," říká Holloway.

Čtyřicetiletý herec je sice polichocen, že ho ženy shledávají přitažlivým, ale byl by radši, kdyby si ho byly více všímaly, když býval mladší. "Je mi teď čtyřicet a ony chtějí, abych si sundával triko. Kde byly, když mi bylo dvacet pět a svaly se mi rýsovaly tak nějak samy? Teď to dá mnohem více práce udržet se ve formě," zažertoval sympaťák Josh na svůj účet.

Herec, který se oženil v říjnu 2004 a novopečeným otcem se stal loni v dubnu, kdy Yessica porodila jejich dceru Javu, hovořil i o tom, jak moc se změnil jeho život se seriálem Ztraceni. Od chvíle, kdy před šesti lety podepsal smlouvu, zažil "fenomenální jízdu".

"Co na to říct? Můj Bože, od chvíle, co ta show začala, jsem zažil tolik okamžiků, které mi změnily život! Oženil jsem se. Založil jsem svůj první domov. Máme krásnou dceru. Konečně se cítím jako herec doceněný. Prostě to zatím byla fenomenální jízda," uzavírá optimisticky idol dívčích srdcí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48