Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Zvolena nejhorší prsa. Má je modelka Jordan!

Britové volili nejhorší a nejlepší prsa.

Internetový časopis Good Surgeon Guide zabývající se estetickou chirurgií vyhlásil anketu o nejhezčí a nejhorší prsa. Nejhůře to schytala modelka a reality celebrita Katie Priceová, známá pod přezdívkou Jordan. Její prsa, která už prodělala pět operací, byla označena za laciná a neatraktivní.

V nelichotivém žebříčku se umístila i Katiina kumpánka Alicia Douvallová, jíž nadměrný hrudník vynesl čtvrté místo. A to za prsa o velikosti FF zaplatila rovný milion liber, napsal britský deník The Sun.

Nejhorší prsa:

magazin.cz

magazin.cz
magazin.cz

magazin.cz

Před příští operací (a ta určitě přijde) by se měly dámy inspirovat u slavných kolegyň, které se umístily na opačné straně žebříčku, tedy těch s nejkrásnějšími prsy. Titul Nejlepší prsa Británie získala zpěvačka Cheryl Coleová, za ní následovaly Katy Perryová a Kelly Brookeová.

Na čtvrtém místě se umístila blízká kamarádka Coleové Dannii Minogueová. Možná vás překvapí, že velikost jejích košíčků je 34C (pro ty, co se nevyznají ve velikostech podprsenky, tahle velikost se dá popsat jako tak akorát do ruky).

Ve světle těchto faktů asi nebude takové překvapení zjištění, že třetina žen, které se rozmýšlejí, že půjdou pod kudlu se svými nevýraznějšími aktivy, uvažuje o jejich zmenšení, nikoli zvětšení.

A devět procent to už udělalo a následovalo Victorii Beckhamovou. Ta si nejprve prsa nechala zvetšit, po několika letech je nechala vrátit na původní velikost a jediné vylepšení spočívá v úpravě jejich tvaru tak, že sice mají velikost, jakou jim dala příroda, ale nenápadná vycpávka jim pomáhá odolávat gravitaci.

Christiana Cloggová, zakladatelka Good Surgeon Guide, která vybídla k hlasování, řekla: „Ukazuje to, že ženy dávají přednost přírodnímu vzhledu, což zároveň vypovídá o jejich osobnosti stejně jako o jejich vzhledu.“

Zdá se, že méně opravdu někdy znamená více...

Nejlepší prsa:

magazin.cz

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 102