Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Shutterstock

Megan Foxová má vadné palce! Potřebuje dablérku!

I když jen na ruce. Není tak dokonalá, jak se zdá.

Společnost Motorola si najala momentální sex symbol Megan Foxovou, aby firmě pomohla s prodejem mobilního telefonu v sexy reklamě. Ta se poprvé vysílala ve finále ligy amerického fotbalu, takzvaném Super Bowlu.

Nejsledovanější pořad
Tento pořad je tradičně nejsledovanějším v celých Spojených státech amerických a vysoké popularitě se těší i v dalších zemích. Reklamy jsou v něm tedy nejen nejdražší (zhruba 67 milionů korun za třicet sekund), ale také nejsledovanější. Vidělo ho zhruba sto milionů lidí.

A Megan Foxová skutečně zaujala. Hraje si s telefonem v bublinkové koupeli, která zakrývá přesně to, co by si diváci přáli vidět odhalené.

Kromě hry na pudy však spot vzbudil pozdvižení také něčím jiným, o poznání méně lichotivým. Ukázalo se totiž, že Megan Foxová používá dablérku, čehož si všiml MailOnline.co.uk. Nikoliv však kvůli nahým scénám – vždyť už ve filmu Jennifer's Body ukázala, že svlékání jí není cizí. Ale kvůli svým rukám!

magazin.cz


Vadné palce

Toho, že ruce, které jsou vidět v záběru na telefon, kterak ho dotyčná ovládá, nepatří Megan Foxové, si všimla celá řada diváků. Herečka totiž trpí genetickou vadou – brachydaktilií. Ta se projevuje zvláštním vypoulením palců. Pro reklamu, v níž je telefon viditelně ovládán právě palcem, tak firma zvolila dablérku.

Takže Megan Foxová není zase tak dokonalá, jak se říká. Pravdou však je, že podobná vada jí kariéru rozhodně nebrzdí. Leckdo jí považuje za nejkrásnější ženu současnosti.

Na reklamu se můžete podívat v přiloženém klipu, nebo zde:

Další důkaz o jejím problému najdete zde:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56