Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sandra Bullock / foto: Shutterstock

Sandra Bullocková se popálila, chtěla srdíčko v rozkroku

Sandra Bullocková přiznala, že byla zděšena, když její pokus zvláštně se zkrášlit na Valentýna nevyšel. A přitom to bolelo.

"Slečna Drsňák" je vdaná za motocyklového fandu Jesse Jamese. A chtěla ho potěšit malým překvapením.

"Rozhodla jsem se na Valentýna udělat něco speciálního. Chtěla jsem si z ´dolních vlasů` udělat takové růžové srdíčko. Napřed se to ochlupení muselo odbarvit. A ten peroxid, nebo co to bylo, hrozně pálil… A pak se to muselo vyholit do správného tvaru. Opravdu to bolelo, ale já si řekla, že to dotáhnu do konce, a tak jsem na to dala barvu. No a pak ta barva z nějakého důvodu nevyšla, a byla úplně jiná, než jsem chtěla," přiznala herečka reportérům listu OK!

Sandra Bullocková má vůbec s barvením problémy. Nedávno se třeba musela obarvit na blond kvůli filmu The Blind Side a manželovi se to vůbec nelíbilo.

"Ten nejdůležitější člověk v mém životě vůbec nebyl nadšený z toho, že ze mne byla blondýna. Díky Bohu! Vlastně jsem chtěla, aby si to nepřál. Potěšilo mne to," přiznala bruneta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49