Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatba / foto: shutterstock

Muži, pozor! 60% žen podvádí kvůli svatbě!

Šest z deseti nevěst použilo nečistých praktik k získání prstenu. Nevěsty nejsou tak nevinné, jak se může zdát.

Pohled na nevěstu ve svatebních šatech, to je přeci nevinnost sama. Ovšem ještě než dojde k oněm několika krokům k oltáři, je třeba začasté použít poněkud špinavých praktik, aby se partner vůbec rozhoupal a vytasil se se snubním prstenem.

Jak ho dokopat k oltáři
Britská studie dokonce ukázala, že k nějaké té pokoutné praktice se uchyluje většina budoucích nevěst. Přesně to je šedesát procent.

Z 3600 dotazovaných celá jedna třetina odpověděla, že vůči partnerovi použila dokonce výhrůžek. Když je nepožádá o ruku, opustí ho. Docela drsná romantika.

Další způsoby, jak partnera dokopat k oltáři, jsou možná ještě vychytanější. Celých 17% žen přiznalo, že si nechaly poslat květiny od tajemného ctitele. Deset procent žen pak otěhotnělo, ačkoliv se na tom s partnerem nedomluvily, případně těhotenství předstíraly.

Nejhorší jsou nejmladší
Studie se týkala žen mezi šestnácti a padesáti lety, které se nedávno provdaly. Šest z deseti podle vlastních vyjádření použilo nečistých triků. Zkrátka se rozhodly nečekat a vzaly záležitosti do vlastních rukou.

A kdo si myslíte, že podvádí nejvíce? Ty nejmladší! Skupina žen mezi šestnácti a dvaceti lety použila špinavých triků v 62% případech. Jako nejúspěšnější taktiku zvolily otěhotnění nebo jeho předstírání. V této věkové skupině takto postupovalo 32% žen.

Jsou to vcelku šokující čísla. Hlavně pro muže. Pánové, dobře se před požádáním o ruku zamyslete, zda jde skutečně o vaše rozhodnutí, nebo zda jste k němu přistoupili poté, co se kolem vás začaly dít podivné věci.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53