Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga pro Q magazine / foto: Q magazine

Lady Gaga si hnusila focení. Podívejte se na výsledek.

Není snadný život hvězdy.

Proslavila se excentrickým stylem oblékání a jakousi zvrácenou touhou nosit spodní prádlo na veřejnosti.

Jaká je doopravdy?

Jenže to vše je nejspíše jen marketingově skvěle promyšlená póza. Lady Gaga v rozhovoru pro magazín Q přiznává, že žije o poznání jinak, než jak se prezentuje. Považuje se dokonce za dámu. Ale zřejmě, aby to snad někdo nebral příliš vážně, se na stránkách s rozhovorem objevují také fotografie, na kterých je zpěvačka nahoře bez.

Lady Gaga na fotkách pózuje v černých kalhotách, které mají po stranách ostny. Kolem krku pak má kovové řetězy.

magazin.cz


Před zhroucením

Focení se odehrálo v prosinci, jen několik týdnů předtím, než se Lady Gaga zhroutila z vyčerpání a musela si dát menší pauzu.

Podle redaktorů na ní už při rozhovoru a focení byly patrné známky vyčerpání. To nakonec skončilo v slzách, když musela odpískat vystoupení před nastoupeným sálem.

Člověk, který ji zná jen z jejího mediálního obrazu, jen těžko věří zpěvaččiným řečem o tom, jak je doma věrná tradicím.

„Věřím v některé věci jako je vaření, příprava večeře nebo starost o rodinu. Považuji se proto za dámu,“ říká Lady Gaga.

magazin.cz


Bitva o image

Fotografie vznikaly velmi těžce, během tří hodin. Zřejmě to bylo dáno její únavou a psychickým vypětím. V jednu chvíli dokonce prohlásila, že se jí fotografie nelíbí a dokonce řekla: „Můj pohled je mrtvý.“ Často odcházela do šatny plakat.

V rozhovoru dále přiznala, že měla mnoho emocionálních hádek s labelem ohledně její stylu. „Poslední věc, kterou mladé dívky potřebují, jsou další obrázky sexy popové hvězdy svíjející se v písku, pomazané olejem a osahávající si prsa.“

„Má image je záležitostí labelu. Mnoho měsíců jsem bojovala a na schůzkách jsem plakala,“ přiznala překvapivě diva. „Často o mě říkají, že jsem arogantní. Pokud jste si jistá sama sebou a jste žena, řeknou, že jste kurva. Když se tak chová muž, je to normální.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 262