Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Leona Lewis / foto: vivagoal.com

Kupte si na eBay Leonu Lewisovou!

Britská zpěvačka Leona Lewisová je na prodej. I když jen na jedno odpoledne.

Britská zpěvačka Leona Lewisová, která vystoupala ke hvězdám díky vítězství v britské soutěži X Factor, se rozhodla vydražit samu sebe ve známé aukční síni eBay. Nejvýše přihazující šťastlivec s ní stráví jedno odpoledne.

Interpretka hitu I Got You věnuje výtěžek z aukce obyvatelům Haiti postiženým zemětřesením. Britská kráska se nechala slyšet, že s radostí půjde na rande a večeři s tím, kdo v aukci vyhraje.

Prodává se pro dobro!
"Byla jsem v úžasu nad odvahou obyvatel Haiti, která mě inspirovala," uvádí Leonina slova hudební internetový magazín Gigwise. "To, co se stalo, bylo tak devastující a já chci skutečně udělat vše, abych pomohla. Ve chvílích, jako je tato, si vždy znovu připomínáme, jak důležité je pomáhat. Proto, prosím, sáhněte do své kapsy hluboko a já vám budu všem vděčná za vaši podporu," dodala Lewisová.

Ve chvíli uveřejnění této zprávy bylo nejvyšší přihození 1 950 liber (57 tis. Kč - pozn. Korza). Aukce končí 1. března. Vítězka soutěže X Factor z roku 2006 do aukce vložila i předměty z osobního vlastnictví, aby získala ještě větší výtěžek.

Lewisová svým hlasem také podpořila nahrávku písně kapely REM Everybody Hurts, kterou nazpívala spolu s dalšími pěveckými hvězdami. Skladba se po dvou týdnech své existence včera dostala na první příčku britské hitparády.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12