Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

Šílené plastiky. Chtěli obličej někoho jiného!

Když chcete vypadat jako někdo jiný.

Lidé absolvují plastické operace z nejrůznějších důvodů. Hlavně ale proto, aby vypadali lépe. Jenže někteří mají vyšší cíl – chtějí se podobat známým osobnostem či někomu jinému.

Jako královna Nefertiti
Devětačtyřicetiletá umělkyně Nileen Namitaová dosud absolvovala celkem jednapadesát plastických operací, a to proto, aby vypadala jako egyptská královna Nefertiti. Tato žena má totiž pocit, že je její novou inkarnací. Všechny operace proběhly na její tváři a přišly ji zhruba na šest milionů korun.

magazin.cz

Jako Jessica Rabbit
Snem sedmapadesátileté babičky Annety Edwardsové vždy bylo vypadat jako kreslená postavička Jessica Rabbit. Dala tak několik set tisíc profesionálním plastickým a kosmetickým chirurgům, aby ji k tomuto ideálu přiblížili. Anneta k tomu řekla, že měla vždy ráda králíky a že už kontaktovala Playboy, zda by s ní nechtěl něco nafotit.

magazin.cz

Jako dcera
Když se podíváte na obrázek, dost možná si budete myslet, že Janet a Jane Cunliffeovy jsou sestry či dokonce dvojčata. To je ale chyba lávky, jedná se o matku a dceru. Janet investovala takřka tři sta tisíc korun, aby zakryla dvaadvacetiletý věkový rozdíl mezi ní a její dcerou Jane.

magazin.cz

Nerozeznatelná dvojčata
Dvojčata jsou známá tím, že jsou si velmi podobná a často ráda dělají věci společně. Jo a Kerry Burtonovy to dotáhly na zcela novou úroveň. Obě si totiž nechávají dělat totožné plastické operace. Když se jedna rozhodne, že si nechá upravit nos, jde za stejným doktorem se stejným požadavkem i její dvojče. Takhle docílí toho, že i po plastikách zůstanou stejné. Ale co když se u jedné operace nepovede? Nechá se zprznit i druhá?

magazin.cz

Jako Angelina Jolie
Nadya Sulemanová je známá především tím, že porodila osmerčata, byť to byl výsledek kontroverzního umělého oplodnění. Nadya chce ale šokovat dále. Proto prohlásila, že přetransformuje do Angeliny Jolieové. Jak vidno, docela se jí to daří a s každou další operací se Nadya Angelině přibližuje. Obě ženy mají společné navíc to, že vychovávají množství dětí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 88