Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Drew Barrymore / foto: Shutterstock

Drew Barrymoreová: Vyse*** se na plastiky!

Herečka si nebere servítky.

Herečka Drew Barrymoreová (35) prohlásila, že nikdy neuvažovala o plastické operaci. Naopak, odsuzuje je a je přesvědčená, že žena v každém věku může najít své uplatnění.

Držitelka několika ocenění za své herecké role apeluje na ženy, aby přemýšlely o dlouhodobých účincích plastických operací.

Těm, které se chystají pod nůž, doslova poradila: "Vyse*** se na operaci! Já jsem tak zvědavá na to, co se stane přirozenou cestou, že si nedovedu představit, že bych něco měnila teď hned. A ženám, které si nechávají píchat botulotoxin do obličeje, říkám: nevíme, jaké jsou u toho dlouhodobé účinky, tak přestaňte! Radši bych vypadala jako baset, než abych tohle dělala své tváři!"

Nemusíte jen hrát!
Herecká hvězda hovořila i o problémech, se kterými se stárnoucí herečky potýkají, když chtějí zůstat v showbusinessu. "Přiznávám, že jsem zatím měla štěstí. Ještě v tom bodě nejsem, moudrá věkem, ovšem možná, že až tam dojdu, budu to cítit takhle. Ale myslím si, že je potřeba se nad to povznést a nebýt zahořklá," myslí si herečka.

A nakonec svého "kázání" dodala: "Je blbost, že by to bylo sexistické, a je blbost, že se to moc netýká mužů. Ale každopádně, nemusíte sedět na gauči a mít zlost, že nedostáváte žádné role. Vezměte kameru, začněte pracovat v útulku pro psy, začněte psát… Na tomhle světě můžete dělat milión věcí."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18