Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Napadl policistku. Penisem do hlavy!

To byl ale policejní zásah!

Litevský přistěhovalec Marium Varinauskas musel zaplatit pokutu 600 liber (17 000 Kč) za "napadení policistky genitáliemi".

Mladý muž se pokusil uhodit policistku do hlavy. A to vlastním mužstvím! Stalo se to již vloni, ale až teď se případ dostal k soudu. Litevec však popírá, že by strážce zákona slovně napadal a pronášel sexuálně urážlivé poznámky.

Na tísňovou linku skotské policie tehdy volala přítelkyně obžalovaného, která si stěžovala, že její přítel je opilý a ona ho nezvládá. Když dorazila hlídka, muž seděl na pohovce jen ve spodkách. Teď se porota podle informací listu Telegraph dozvěděla pozoruhodné věci! U soudu mimo jiné zaznělo:

"Obžalovaný se postavil na pohovku a tyčil se nad policistkou. Pak se obnažil a ona, aby se vyhnula úderu jeho penisem, musela provést úhybný manévr."

Zahanbený penisman
Mladý podnikatel prý byl v té době "velmi opilý" a jeho přítelkyně chtěla, aby byt opustil. To se nakonec podařilo: ochránci pořádku ho vyvedli z domu jen ve spodním prádle.

"Na nic si nepamatuje. Ale akceptuje, že pokud policie tvrdí, že se to stalo, nejspíš to tak bylo. Předtím se nikdy tak neopil a přijímá plnou odpovědnost. Velmi se omlouvá a je hluboce zahanben," řekl soudu nemravův obhájce John Hardie.

Obžalovaný Varinauskas prý od té doby velmi omezil pití a snad i to mu pomohlo vyváznout jen s pokutou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 115