Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chtějí být zajímaví. Takhle si mrzačí tělo

Jak se člověk může vylepšit.

Lidé dělají opravdu podivné věci, aby se odlišili od ostatních. Na ty nejšílenější tělesné modifikace bolí jen se podívat, natožpak je podstoupit.

Tetování oka
Tetování oka nejenže je možné, ale dokonce už se provádí docela dlouhou dobu, nějakých dva tisíce let. Dříve se tak nepříliš úspěšně pokoušeli léčit nejrůznější oční vady, které jsou dnes odstranitelné lékařskými zákroky. Vybraní šílenci si ale oči tetují z estetických důvodů.

magazin.cz

Jizvení
Některým lidem už nestačí pouhé tetování. Baží po intenzivnějším zážitku, kterým je jizvení. Nejrůznější ornamenty a symboly si tak do těla doslova vyryjí. Podle těch, kteří tuto nehezkou proceduru podstoupili, to nebolí o moc více než tetování.

magazin.cz

3D implantáty
Takzvané trojrozměrné implantáty jsou předměty, které si implantujete pod kůži s tím cílem, aby z ní vystupovaly. Nejprve se implantují menší předměty, které mají za cíl roztáhnout kůži, aby se tam vešly stále větší kousky.

magazin.cz

Korzetový piercing
Jedním z nejnovějších trendů, který se docela rozšířil i u nás, jsou korzetové piercingy. Prostě si do dvou sloupců na zádech necháte napíchat množství piercingů a pak jimi protáhnete šňůrku.

magazin.cz

Značkování
Jedná se o jednu z nejbolestnějších procedur tělesných modifikací. Značkuje se do běla rozžhaveným železem, přičemž výsledky viditelné na kůži nejsou ničím jiným než popáleninami třetího stupně.

magazin.cz

Tělesné zavěšení
Nejprve je třeba nechat si napíchat piercingy, které potom poslouží jako úchytky lanek, jimiž se na určitou dobu zavěsíte. Prý se u toho dobře medituje či co.

magazin.cz


Rozdělení jazyka

Jednou z novinek je rozpůlení jazyka na dvě části. Pochopitelně ne zcela, ale do určité vzdálenosti do špičky. Poté by mělo být s trochou tréninku možné oddělenými částmi hýbat nezávisle na sobě a dát třeba jednu přes druhou.

magazin.cz


Špičaté uši

Kdo chce vypadat jako jistá mytologická kreatura, jistě touto modifikací vezme zavděk. Její duchovní otec, doktor Lajos Nagy, tvrdí, že tato úprava nejenže zajistí unikátní zjev, ale ještě vylepší schopnost poslouchat hudbu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 844