Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Princess Tiaamii / foto: KP Equestrian

Jordan dělá ze svých dětí sexy opičky

Katie Priceová používá své děti k propagaci své módní značky.

Podnikavá modelka zřejmě ví, jak přinutit k práci celou rodinu. Tentokrát zapojila do vydělávání peněz i své dvě děti - dvouletou Princess a čtyřletého Juniora. Udělala z nich modely, které propagují její oděvní značku. I když mohla klidně sáhnout po profesionálech Ale kdo ví, třeba to mají její děti v krvi po ní.

Ostatně obě děti nejsou v branži žádnými nováčky. Účinkovaly již v reality show své matky What Katie Did Next. A teď je jejich kontakt s kamerou naprosto důvěrný. Jenže jejich matka se neuvědomuje, že pohled na dvou a čtyřleté děti, které předvádějí dospělé „sexy“ pózy může mít úplně opačný účinek. Působí to trapně a lacině. Divák má pocit, že by se měl stydět už jen proto, že si ty fotografie prohlíží.

magazin.cz

Ruce v bok, vystrčené boky, vystrčené jazýčky, koketně zdvižené nohy – to jsou pózy pro malé děti?

Ke své čtvrté módní kolekci Katie Priceová říká: „Nemůžu uvěřit tomu, že to je již má čtvrtá kolekce pro KP Equestrian. Jak ten čas letí! Opět tam máme úžasné kousky. Podzimní kolekce byla skoro celá rozebraná. Takže jsme pro jaro udělali dvě barevné cesty: šedou a růžovou.“

Mimochodem, Katie, když ses ptala jak ten čas letí, myslela jsi na své děti? Jak jim uběhne dětství, které jim zkrátíš účastí před kamerou?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 42