Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Kanibalové! Dva muži snědli kamarádku

Otřesný případ řeší ruský soud.

V Rusku je u soudu případ, v němž jsou obviněni dva muži z kanibalistického činu. Měli sníst šestnáctiletou dívku. Prý si ji dali s bramborami.

Porotce to nevydržel
Jeden z porotců při pohledu na fotky, které předložila obžaloba a které podle všeho čin jasně dokládají, zbledl a začal vypadat velmi podivně. Proto muselo být přelíčení zastaveno. Zřejmě to nebyl hezký pohled.

Maxim Golovatskikh a jeho kamarád Jurij Mozhnov (oběma je 20 let) podle všeho utopili šestnáctiletou studentku Karinu Barduchianovovou, rozřezali ji a následně snědli. Coby přílohu použili brambory.

Jedla kamarádku

Kamarádka Ekaterina u soudu vypověděla, že povedená dvojice měla tu noc, kdy se kanibalismus odehrál, v bytě party spolu s dalšími vyznavači stylu „gothic“. Nechyběla na ni ani Karina, která chodila s Maximem.

Prý také slyšela z koupelny podivné zvuky a cákání. Chtěla se jít podívat, ale kluci jí v tom zabránili. Další den pak Ekaterině nabízeli maso s bramborami. Dala si, teprve později se dozvěděla, že zřejmě jedla Karinu.

Dvojice viníků se k činu přiznala a obhajuje se tvrzením, že byli opilí a hladoví.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 131