Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sex na veřejnosti: adrenalinový zážitek!

Internetovými hity se staly sex v centru Drážďan, v metru, na věži, pod okny anglické královny…

Německo má o čem mluvit. Přímo uprostřed parku, na zeleném trávníku, se v centru Drážďan zamilovaný páreček pustil do sexuálních hrátek. Nestydatá blondýnka, která sama o sobě mluví jako o (ne)zkušené "myšce", rozepjala svému příteli poklopec, sama si svlékla sukénku - a hup na to!

A k tomu milencům vyzváněly zvony z nedalekého drážďanského historického centra…

Kdyby se ti dva na veřejnosti jen milovali… Oni se přitom dokonce natáčeli videokamerou. Ale ani to jim nebylo dost! Záběry pak vyvěsili na internet a vyzvali návštěvníky webu, aby hlasovali, jak se jim záběry sexu v parku líbí.

Nejsou sami

Ovšem pozor! Jak píše německý server nachrichten.de, pokud jde o porno provozované na veřejnosti, není drážďanský případ zdaleka jediný.

Například v kanadském Winnipegu nasedla při koncertu americké kapely Mötley Crüe pohledná blondýna v kožené bundě rozkročmo na obnažený klín svého přítele a užívala si pak s ním přímo mezi diváky v rytmu heavymetalové muziky…

V australském Sydney se zase zcela nahý pár miloval přímo na balustrádě historické věže s hodinami zvané Clock Tower.

Před zraky královny
Jistá diskotéka na španělské Mallorce nabízí tomu, kdo tu vypije deset tequil, živý sex přímo na pódiu.

V katalánské metropoli Barceloně zase poskytují kněžky lásky své služby zákazníkům přímo během specializované "sexy" projížďky kolem historického tržiště La Boquiera.

A všechno korunovali dva britští milenci. Mladík s dívkou si to "rozdali" přímo na trávníku před hradem Windsdor v hrabství Berkshire. Ten je - společně s Buckinghamským palácem v Londýně a palácem Holyrood ve skotském Edinburghu - jednou z oficiálních rezidencí britské monarchie.

Zda se na nevázaný sex tajně díval oknem někdo z královské rodiny, není známo. Houf turistů před hradem však přihlížel s "netajenou zvědavostí".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37