Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kamilla Wladyka / foto: Shutterstock

Vychrtlá modelka retušována. Aby vypadala silnější!

Teď se bude přibírat!

Možná jde o naprostý unikát, možná o nový trend. Do nedávna byly modelky a celebrity retušovány proto, aby vypadaly štíhlejší, hezčí, dokonalejší – žádný zadek, žádná stehna. Teď se dostal na veřejnost případ, kdy byla modelka změněna pomocí retuše, aby vypadala silnější.

Stalo se tak na obálce časopisu vydavatelství Holland and Barrett's s názvem Healthy, a dotyčnou „přifouklou“ modelkou je Kamilla Wladykaová. Je pravda, že ta by to potřebovala i ve skutečnosti, je opravdu nezdravě vychrtlá.

magazin.cz

Nejdříve se na internetu začalo debatovat o tom, zda je nebo není fotografie vyretušovaná, teprve po té časopis úpravy přiznal. Jane Drukerová připustila, že polská modelka Kamilla se ve skutečnosti příliš hubená. Proto se rozhodli jí za pomoci grafika přidat asi tři kila, než její obrázek pustili na obálku dubnového čísla.

„Když dorazila na focení, měli jsme pro ni připraveny spousty oblečení. Ale nic z toho jí nebylo, úplně z ní trčely kosti, jak byla hubená,“ popisuje Drukerová focení. „V obličeji byla tak krásná, ale tělo měla nezdravě vychrtlé.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 77