Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro The Sun

Otěhotněla v jedenácti, teď o dítě bojuje

Nejmladší matka ve Velké Británii.

Nejmladší matka ve Velké Británii a možná celé Evropě otěhotněla v jedenácti a porodila ve dvanácti letech. Teď jí je šestnáct.

Po porodu propadla drogám
Theresa Middletonová dala krátce po porodu dítě k adopci. Sama byla ještě dítě. Od té doby propadla alkoholu a drogám. Nyní se z toho podle svých slov vyhrabala a chce vídat svou malou holčičku.

Těhotenství Theresy před čtyřmi lety šokovalo Velkou Británii. Tak mladý tu ještě nikdo nerodil. Dívka přiznala, že se dobrovolně vyspala s klukem poté, co se opila.

Theresa nyní tvrdí, že se své holčičky nikdy nechtěla vzdát. Byla k tomu prý dotlačena dětským psychologem, který rozhodl, že tak to bude nejlepší.

Už se polepšila
Od té doby vyrůstá její dítě u anonymních adoptivních rodičů. Ti navíc určili, že Theresa se svou dcerou nesmí mít kontakt. Jediné informace, které má, jsou tak z dopisů, jež jí adoptivní rodiče posílají každého půl roku.

Dívka žila od dětství velmi divoký život. Vyrůstala v chudinské čtvrti, měla pět sourozenců a v podstatě ji vychovávala ulice. Brzy přičichla k alkoholu, cigaretám a drogám. Těžko se tedy divit, že se dostala do takové situace, i když už samotné otěhotnění po biologické stránce v tak nízkém věku je velmi nepravděpodobné.

Theresa dosud nesměla o svých zkušenostech hovořit s médii, ani ukázat fotky sebe a své dcery. Když však dosáhla šestnácti let, už tak učinit mohla a také učinila. Domnívá se, že medializace jejího příběhu jí pomůže znovu navázat kontakt s dcerou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 183