Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

FOTO: Tělesné defekty slavných. Docela síla!

Lidé v šoubyznysu mají více vad, než si myslíte.

Filmové, hudební a módní prostředí je považováno za přehlídku dokonalých lidí. Na první pohled to tak skutečně působí a je to také cílem hvězd, aby vypadaly jaksi nedosažitelně.

Pokud se ale zaměříte na detaily, zjistíte, že ani celebrity nejsou zdaleka dokonalé, tedy fyzicky dokonalé v tomto případě.

Leckterá z nich má nějakou tu vadu na kráse, kterou se jí daří maskovat. Jiná ji ani nemaskuje a stává se díky ní ještě známější a možná i populárnější.

Denzel Washington
Herec si v dětství při hraní basketbalu nepěkně zlomil malíček, který už se mu nikdy plně nezahojil. Má ho tak vychýlený v netradičním úhlu 45 stupňů.

magazin.cz

Karolína Kurková
Modelka, která je na první pohled dokonalá, má přeci jen nějakou tu vadu. Například chybějící pupík. Důvodem je nepovedená operace v dětství.

magazin.cz

Megan Foxová
Možná nejkrásnější žena dneška se tak trochu stydí za svůj neforemný palec. Ne vždy ho ale dokáže utajit.

magazin.cz

Seal
Jizvy na zpěvákově obličeji byly dlouho považovány za výsledek rituálního sebepoškozování se. To však Seal popřel a vysvětlil, že jsou způsobeny kožní nemocí, kterou trpěl jako teenager.

magazin.cz

Kate Hudson a Halle Berry
Kate Hudson a Halle Berry jsou ozdoby Hollywoodu, ale to nic nemění na tom, že mají divné nohy, konkrétně prsty. Zdá se, že mají něco jako šestý prst.

magazin.cz

Joaquin Phoenix
Poznávacím znamením tohoto herce je jizva mezi ústy a nosem. Nejde však o nepovedenou operaci rozštěpeného rtu. Joaquin se prý s jizvou už narodil.

magazin.cz

Vince Vaughn
Představitel komediálních rolí ztratil špičku palce při autonehodě ve svých sedmnácti letech.

magazin.cz

Jennifer Garner
Malíček na noze krásné herečky je v krkolomné pozici, ve které by být neměl.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65